06 / 05 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Yürüyüşü'nün güzergahını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Yürüyüşü'nün güzergahını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Cumhuriyet Yürüyüşü’nün bilgilendirme toplantısı Antikkapı Restoran’da yapıldı. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim Salı günü yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü’nün güzergahı h



Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Basın ve Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, kamu kurum ve kuruluşlarıyla sendika temsilcileri katıldı.




GÜZERGAH HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ


Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim Salı günü yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü’nün güzergahı hakkında bilgi verildi. Yürüyüşün Merkez Bankası önünden başlayıp, Yürüyüş Yolu boyunca devam edeceği ve Perşembe Pazarı alanında sona ereceği belirtildi. Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak.


BU HEPİMİZİN YÜRÜYÜŞÜ


Toplantıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, ‘’28 Ekim’de gerçekleştirilecek yürüyüşe halkımızın her kesimini davet ediyorum. Bu coşkuyu yerinden yaşamak ve bütünleşmek en büyük isteğimiz’’ dedi. Sivil Toplum Kuruluşlarına ve katılmak isteyen herkese gerekli desteğin verileceği belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön