19 / 05 / 2024

Cumhuriyet Yürüyüşü

Cumhuriyet Yürüyüşü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Cumhuriyet Yürüyüşü’nün bilgilendirme toplantısı Antikkapı Restoran’da yapıldı. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim Salı günü yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü’nün güzergahı h

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Hafta sonu ve 16:00'dan sonra EFT ve FAST işlemleri yapanlar dikkat! Yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması kaldırıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankaların hafta içi saat 16.00'dan sonra ve hafta sonları yapılan EFT/FAST işlemlerinde değişikliğe gitti buna göre; yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması resmen kaldırıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Bankacılık sektörünün mevduatı 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 27 Haziran 2023 tarihi ile biten haftada 419,2 milyar Türk Lirası artış göstererek, 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Altın fiyatlarında sınırlı yükseliş! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 27 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde sınırlı yükselişine devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarını merak ediyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 27 Nisan 2023 altın fiyatları.

Cumhuriyet Yürüyüşü Haberi

Cumhuriyet Yürüyüşü

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Basın ve Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, kamu kurum ve kuruluşlarıyla sendika temsilcileri katıldı.




GÜZERGAH HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ


Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim Salı günü yapılacak Cumhuriyet Yürüyüşü’nün güzergahı hakkında bilgi verildi. Yürüyüşün Merkez Bankası önünden başlayıp, Yürüyüş Yolu boyunca devam edeceği ve Perşembe Pazarı alanında sona ereceği belirtildi. Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak.


BU HEPİMİZİN YÜRÜYÜŞÜ


Toplantıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, ‘’28 Ekim’de gerçekleştirilecek yürüyüşe halkımızın her kesimini davet ediyorum. Bu coşkuyu yerinden yaşamak ve bütünleşmek en büyük isteğimiz’’ dedi. Sivil Toplum Kuruluşlarına ve katılmak isteyen herkese gerekli desteğin verileceği belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir...