16 / 05 / 2024

M. Cüneythan Kurtbay

M. Cüneythan Kurtbay

Momentum Yapı Anonim Şirketi, Özgür Evren, Cem Tuğran, M. Cüneythan Kurtbay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kripto paraların güvenliği için donanım cüzdan!

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Kazakistan’da tarım arazilerinin yabancılara satılması ve kiralanması yasaklandı!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkede tarımsal amaçlı kullanılan arazilerin yabancıya satılmasını ve kiralanmasını yasaklamayı öngören yasaya onay verdi.

Kazakistan’da tarım arazilerinin yabancılara satışı kanunla yasaklanacak!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kazakistan'da tarım arazilerinin yabancılar tarafından satın alınması ve kiralanmasının, kanun çerçevesinde yasaklanması için talimat verdi.

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

Kazakistan'da yıl sonuna kadar işletmelerden kira alınmayacak! 

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında yaptığı konuşmada küçük ve orta ölçekli 700 binden fazka işletmelerden yıl sonuna kadar kira alınmayacağını açıkladı. 

Faaliyeti durdurulan iş yerleri kira ödeyecek mi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkisi altına aldı ve bir aydan fazla süredir kapalı olan işletmeler bulunuyor. Bu durumdan en çok etkilenenler arasında restoranlar ve kuaförler gösteriliyor. Peki tedbirler nedeniyle kapatılan işletmeler kira ödeyecek mi? Koronavirüs sebebiyle kira ödeyememek müc

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verilecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

Üçsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Üçsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Cüne tarafından kuruldu.

MCFE Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

MCFE Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.

M. Cüneythan Kurtbay Haberi

M. Cüneythan Kurtbay

Momentum Yapı Anonim Şirketi, Özgür Evren, Cem Tuğran, M. Cüneythan Kurtbay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. Momentum Yapı Anonim Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt taşeronlukların yapılması kiralanması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Momentum Yapı Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Dünya Ticaret Merkezi, A1 Blok Kat:14 Dükkan...