08 / 05 / 2024

M. Namık Kadir Pordel

M. Namık Kadir Pordel

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri'de kuruldu.

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Namık Kemal Üniversitesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık lojman!

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından mülkiyeti üniversiteye ait kullanım vasfını yitirmiş 22 adet daireden oluşan lojman ihale usulü ile satılıyor...

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

Namık Tanık: 2020'ye kadar 2 bin konut yapmayı hedefliyoruz!

Türkiye'de birden konut satışlarımız arttı diyen Namık Tanık, 2020 yılına kadar 2 bin konut yapmayı hedeflediklerini, İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Namık Ziya Mescioğlu yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliği'nde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Namık Ziya Mescioğlu: Müteahhitlerin ufkunu açıyoruz!

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Ulusal ve uluslararası birçok fuara gidiyoruz. Yeni trendlerive izledikleri yolları inceliyoruz. Bursa otomotivde tekstilde uluslararası olabiliyorsa inşaatta neden olmasın" dedi.

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri'de kuruldu.

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa'da kentsel dönüşüm şart!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamlan Derneği (İMSIAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümü rant meselesine indirgeyenlerin vebal altına gireceklerini ve bunun Bursa zararına olacağını söyledi.

Kadir Topbaş: 68,5 milyar TL ulaşım yatırımı yaptık!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "İstanbul'un altyapısından ulaşımına kadar, sosyal dokuya kadar her alanda bugüne kadar 68,5 milyar lira yatırım yaptık ve devam ediyoruz" dedi.

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Yatırımcılar hangi yolu izlemeli? Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya konuyla ilgili konuştu..

Kentsel dönüşüm yıkım kararı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm ile riskli alanlarda yer alan yapılar ile riskli binalar yıkılarak yerine yeni yönetmeliklere uygun yeni binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşüm yıkım kararı nasıl alınır? Yıkım süreci nasıl işler?

Namık Güver kimdir?

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Kentsel dönüşüm kira yardımı uygulamaları kılavuzu 2015!

Kentsel dönüşümde maliklere sağlanan finansal destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Kira yardımı süreci ve kira yardımında değişen koşullar, Kentsel dönüşüm kira yardımı uygulamaları kılavuzu 2015 'te açıklanıyor...

M. Namık Kadir Pordel Haberi

M. Namık Kadir Pordel

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri, Araptepe Mevkii Sanayi ve Depolama Bölgesi'nde kuruldu. 


Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yer altı ve yer üstü her türlü maden,yarı kıymetli ve kıymetli taşlar,opal,beril grupları,altın,zümrüt,elmas,yakut, sipinel,agat ve ağaç agat tüm silis grubu taşların aranması, çıkartılması,işlenmesi,ithalatı ve ihracatını yapmak ve 8.2.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Araptepe Mevkii Sanayi ve Depolama Bölgesi 6093 Sokak...