18 / 05 / 2024

M1 Kartal AVM Anpa Gross Market

M1 Kartal AVM Anpa Gross Market

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündüz Bayer be Yurdaer Kahraman ortaklığında kuurldu.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.

İstanbul'da 2 kilometreye bir AVM düşüyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Kartal Cevizli’den Avrasya Tüneli’ne uzanan 16 kilometrelik hat üzerinde oteller, hastaneler, ofisler ve konutlar bulunuyor. Yoğun trafiğin yaşandığı hatta 16 kilometrede 9 AVM yer alıyor. 

M1 Konya yılbaşında açık mı?

M1 Konya AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Konya AVM yılbaşında açık mı? M1 Konya AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte M1 Konya AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

M1 Adana AVM Nisan 2017'de açılacak!

M1 Adana AVM, 2017 Nisan ayında tamamlanacak yenilenme projesiyle 90 bin metrekare kiralanabilir alanda 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Kartal AVM Anpa Gross Market Haberi

M1 Kartal AVM Anpa Gross Market

FİBA Commercial Properties ve METRO PROPERTIES Türkiye ortak yatırımı olan M1 Kartal AVM, 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e ev sahipliği yapmaya başladı. AVM, Anpa Gross Toptan ve Perakende Market ismi ile 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle ‘Kazançlı Alışverişin Adresi’ sloganıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

20 seneden bu yana Kartal ve tüm bölge halkı için farklı beğeni ve ihtiyaçlara yanıt vermiş perakende parkı ve alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan M1 Kartal AVM, pandemi döneminde başarılı bir kiralamanın ardından Anpa Gross Market ismi altında yepyeni bir konsept ve isim ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

METRO PROPERTIES Türkiye ve FİBA Commercial Properties, dönemin olağanüstü koşulları içerisinde yapılan bir iş birliğiyle yeni bir başarıya...