02 / 05 / 2024

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.



FİBA Commercial Properties ve METRO PROPERTIES Türkiye ortak yatırımı olan M1 Kartal AVM, 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e ev sahipliği yapmaya başladı. AVM, Anpa Gross Toptan ve Perakende Market ismi ile 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle ‘Kazançlı Alışverişin Adresi’ sloganıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı.

20 seneden bu yana Kartal ve tüm bölge halkı için farklı beğeni ve ihtiyaçlara yanıt vermiş perakende parkı ve alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan M1 Kartal AVM, pandemi döneminde başarılı bir kiralamanın ardından Anpa Gross Market ismi altında yepyeni bir konsept ve isim ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

METRO PROPERTIES Türkiye ve FİBA Commercial Properties, dönemin olağanüstü koşulları içerisinde yapılan bir iş birliğiyle yeni bir başarıya daha imza atarak, İstanbul Kartal’daki mülkleri olan 33 bin metrekarelik M1 Kartal AVM’yi, Anpa Gross Market’e kiraladı. 

30 senelik sektör tecrübesi ile faaliyetlerine devam eden Anpa Gross Market, AVM’de 30 binden fazla ürün çeşidi ve 3 bin araçlık otoparkıyla Kartal ve çevre halkına hizmet edecek. İlk üç günde 65 bin ziyaretçiyi ağırlayan Anpa, şimdiden bölgede kazançlı alışverişin adresi halinde geldi.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

Bu gelişmelerin dışında bölgenin yaşam merkezine dönüşmesine büyük katkı sağlayacak, Anpa Gross Market’in hemen yanında bulunan ve şimdiden yatırımcıların yoğun ilgisini çeken 60 bin metrekarelik rezidans projesinin hazırlıkları, FİBA Commercial Properties ve METRO PROPERTIES Türkiye tarafından sürdürülüyor. 

 

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!


Geri Dön