04 / 05 / 2024

maaş promosyonları ne kadar

maaş promosyonları ne kadar

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileriyle birlikte emeklinin yüzünü güldüren promosyon ödemeleri tam gaz sürerken, memurlar için de yüz güldüren haberler gelmeye başladı. İşte memur maaş promosyonlarındaki son dakika gelişmeleri...

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı. İş Bankası emekli promosyon ne kadar? 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Emeklilere maaşa ek 12 bin TL bu ay kesin yatacak! İş Bankası promosyon ne kadar 2024? İş Bankası emekli promosyon!

Milyonlarca emekli, kendilerine ek gelir sağlayacak olan maaş promosyonlarının hangi bankada kaç TL olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen banka da İş Bankası oldu. Peki İş Bankası promosyon ne kadar 2024?

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar Nisan 2024 ?İş Bankası emekli promosyon paketi yenilendi! Emekliler hemen bakın!

Özel bankaların verdiği emekli maaş promosyonlarında artış yapıldı. Peki İş Bankası Nisan 2024 emekli promosyonu ne kadar? Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Akbank promosyon ne kadar 2024? Emeklilere kesin bu kadar verilecek: Akbank emekli promosyon güncelleme 2024!

Kamu bankalarının ardından özel bankalar da maaş promosyonlarını yükseltti. Peki Akbank promosyon ne kadar 2024? İşte Akbank emekli promosyon güncelleme 2024...

Emekli promosyon sorgulama eDevlet: Ziraat Bankası promosyon güncellemesi 2024! Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar

Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyonlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. Peki Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Ziraat bankası promosyon güncellemesi 2024...  

İş Bankası emekli promosyon güncelleme! Emekliler yeni rakama bakın! İş Bankası emekli promosyon ne kadar 2024?

Özel bankalar tarafından da emekli maaş promosyonlarında artışa gidildi. Peki İş Bankası İş Bankası emekli promosyon güncelleme ne kadar? İş Bankası emekli promosyon ne kadar oldu?

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

maaş promosyonları ne kadar Haberi

maaş promosyonları ne kadar

Son olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde Emniyet Genel Müdürlüğü personellerine 27 bin Türk Lirası promosyon kararı verilirken, şimdi dikkatler jandarma ve sağlıkçılar için çıkacak karara çevrilmiş durumda. 

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileriyle birlikte emeklinin yüzünü güldüren promosyon ödemeleri tam gaz sürerken, memurlar için de yüz güldüren haberler gelmeye başladı. 

Son olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde Emniyet Genel Müdürlüğü personellerine 36 ay kalma sözüne 27 bin Türk Lirası maaş promosyonu verildi. 

Devlet kurumlarında memur olarak çalışanlara ilgili bakanlıkların çalıştıkları banka ile beraber promosyon ödemelerinde ciddi rakamları gündeme getirecekleri ileri sürülüyor.

İşte memur maaş promosyonlarındaki son dakika gelişmeleri...

Bazı bakanlıkların çalışan personele 20 bin Türk Lirası verdiği görülürken bazılarının ise 45 bin Türk Lirası'na kadar yükselttiği görülüyor. TGRT Haber'den Deniz Çağıl'ın haberine göre; bankalar ise sayıları milyonları geçen...