08 / 05 / 2024

Macit Özcan hayatı

Macit Özcan hayatı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Macit Özcan kimdir? Macit Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Macit Özcan, hangi işlere imza attı?

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Özcan Deniz, Rumelifeneri Köyü'nde 1 milyon TL'ye ev aldı!

Şehir hayatından sıkılan Özcan Deniz, tası tarağı toplayıp köye yerleşti. Ünlü oyuncu, İstanbul'a 30 kilometre uzaklıktaki Rumelifeneri köyündeki bir siteye yerleşti. Evini de 1 milyon liraya aldı.

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Kentsel dönüşümde amaç hayat kurtarmaktır!

Sosyolog Faruk Özcan, " Kentsel dönüşüm, tarihli öngörülemeyen bir fiziki veya sosyal afet riski karşısında amacı hayat kurtarmak olan bir tahliye operasyonudur." dedi.

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Mersin Deniz Park'ta yıkım çalışmalarına başlandı!

Mersin’in önceki belediye başkanı CHP’li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Mersin Deniz Park’ın yıkımına başlandı..

Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı!

Mersin'de önceki Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan ancak bir vatandaşın kamu yararına olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurması sonucu Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı.

Ülkü Özcan kimdir?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Beyaz Çimento ve Özel Ürünler Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ülkü Özcan iş hayatına 1999'da başladı. İşte özgeçmişi...

Macit Özcan: Türkiye'ye örnek olabilecek bir alt yapıya sahibiz!

Göreve ilk geldiğinde Mersin'in alt ve üst yapısı olmayan, hizmete susamış bir kent olduğunu söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Her şeyden önce kim ne derse desin Türkiye'ye örnek olabilecek bir altyapıya sahibiz" dedi

Macit Özcan kimdir?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Macit Özcan kimdir? Macit Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Macit Özcan, hangi işlere imza attı?

Macit Özcan: Mersin'in altyapı probleminin yüzde 80'nini çözdük!

Mersin'in sorunlarının yüzde 80'ini çözen Macit Özcan, "Eksik kalan projelerimizi önümüzdeki dönemde tamamlamak için şimdiden kolları sıvadık" dedi. Her yıl bütçemizin yarıya yakınını altyapıya ayırarak, Mersin'in altyapı problemi çözüldü...

Macit Özcan hayatı Haberi

Macit Özcan hayatı

Macit Özcan kimdir?

Macit Özcan, 1954 yılında Adana Karataş' ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Adana' da tamamladı. 1975 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Yüksek Okulu'ndan, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


1976 yılında Çukobirlik Teknik Müdürlüğü görevine başladı. 1976 - 1978 yıllarında askerlik görevini yaptıktan sonra, Bayındırlık ve İskan Bakanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


1979 yılında Adana 14.Yapı İşleri Bölge Müdürlüğünde, 1980 yılında İçel Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı. 


Bu alanda çok başarılı çalışmalar yaptı. 1980 Yılından bu yana Mersin' de ikamet etmektedir. 


1982 yılında bu görevden kendi isteği ile ayrılarak, çeşitli firmalarda şantiye şefliği yaptı. 1984 yılından itibaren serbest ticaret hayatına başladı. 


Macit ÖZCAN evli ve iki çocuk babasıdır....