04 / 10 / 2024

Maçka Belediyesi ev teslimleri

Maçka Belediyesi ev teslimleri

Maçka Belediyesi başlatılan proje kapsamında evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara ev teslimin devam ediyor.

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Maçka Parkı için toplanan imza İBB'ye verildi!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi kapsamında imara açılacak Maçka Parkı için toplanan imzalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne verildi.

Maçka Parkı imar planına 2 bin dilekçeyle itiraz!

Maçka Parkı'nı savunmak isteyen vatandaşlar, imar planına karşı topladıkları 2 bin itiraz dilekçesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etti.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),Maçka Parkı'nda tünel inşaatı sırasında ağaçların kesilmediğini tünel çalışmasının sona ermesinin ardından nakledilen ağaç sayısı kadar ağaç dikiminin yapılacağını bildirdi.

Trabzon Maçka Belediyesi'nden evsizlere konut!

Maçka Belediyesi başlatılan proje kapsamında evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara ev teslimin devam ediyor.

Alişan, Maçka'ya taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Trabzon Maçka'ya ikinci spor salonu müjdesi!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 2 milyon 518 bin TL'lik proje bedelli ikinci kapalı spor salonunun yapımına başlanıyor.

Trabzon Maçka Esiroğlu'ndaki Atasu Barajı'nın yarattığı 5 sorun TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir barajın çevrede oluşturduğu iddia edilen zararlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Maçka Anabasis Yolu turizme kazandırılıyor!

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, tarihi Anabasis yolun Trabzon bölümünün turizme açılacağını söyledi. İlk adımları 4 yıl önce atılan projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı.

Beyazhane Kağıthane ev fiyatları!

Beyazhane Kağıthane ev fiyatları 285 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat'ın projesi Beyazhane İstanbul'da teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılacak...

Trabzon Maçka'da kaçak yapılaşma son buluyor!

Trabzon’da yaylalarda kaçak yapılaşma ile mücadele ediliyor. Maçka İlçesi Kurugöl Yaylası’nda ev yapmak için açılan 45 çukur Maçka Belediyesi ekipleri tarafından tek tek kapatılıyor.

Selçuk İnan, Maçka Armani Residence’dan daire aldı!

Ünlü futbolcu, takım arkadaşı Sneijder ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da yaşadığı, ev fiyatlarının 2 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında değiştiği Maçka Armani Residence’dan daire aldı.

Maçka'daki eğlence mekanı Cahide yıkıldı!

Maçka'da bulunan ve birçok sanatçının sahne aldığı ünlü eğlence mekanı “Cahide", belediye yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Mekanın işletme sahibi Ekber Alkan, yıkım kararı ile ilgili olarak üst mahkemeye gideceklerini söyledi.

Maçka Belediyesi ev teslimleri Haberi

Maçka Belediyesi ev teslimleri

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan tarafından başlatılan proje kapsamından 4. ev yapımı tamamlanarak sahiplerine teslim edildi.  İlçeye bağlı Gayretli Mahallesinde gerçekleştirilen törene Hayırsever Maçkalı İşadamı Ali Çavrar, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Belediye Meclis Üyeleri Hakkı Günaydın, Emine Osmanoğlu Hüseyin Okumuş, Mataracı Mahallesi Muhtarı Mustafa Sarıçiçek ve vatandaşlar katıldı.  


Her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan yaptığı açıklamada; “Çok şükür kısa süre içerisinde dördüncü evimizi sahiplerine teslim ediyoruz. Gerçekten mahallelerimizde durumları çok kötü insanlarımız var. Belediye ve hükümet olarak bizler her zaman milletimizin yanındayız. Bugün bu sıcak yuvayı sahiplerine verirken büyük bir mutluluk içerisindeyim. Ben özellikle Maçkalı hemşerimiz Hayırsever İşadamımız Ali Çavrar bey katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu güzel yuvanın sahiplerine...