28 / 04 / 2024

maçkada konut projesi

maçkada konut projesi

Trabzon'un Maçka ilçesinde ihtiyaç sahibi aileleri ev sahibi yapmak amacıyla 75 mahalle 75 proje kitapçığında yer alan "Her Ay 7 Köye 1 Ev" projesi hayata geçirilecek.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Mansur Yavaş: 12 bin konut projesi hazırladık!

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde CHP Ankara 37. Olağan İl Kongresi düzenlendi. Kongrede konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "12 bin konut projesi hazırladık" dedi...

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

TOKİ'nin Çanakkale'deki konut projesi iptal edildi!

Çanakkale merkezde fakir ailelere konut yapılması için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ve TOKİ işbirliğinde Çanakkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçen sosyal konut projesi iptal edildi.

Düzce Kaynaşlı Sosyal Konut Projesi'nde sona gelindi!

Kaynaşlı'da, Sosyal Konut Projesi" nde son aşamaya gelindi. Proje kapsamında gelir seviyesi düşük ve yardıma muhtaç ailelere yönelik TOKİ tarafından Darıyeri Hasanbey köyü Düzorman mevkisinde yapılan 95 konut tamamlandı.

TOKİ'nin Turgutlu 282 konut projesi tamamlandı!

TURGUTLU Kaymakamlığı bünyesi altında hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile TOKİ’nin işbirliğinde ilçenin İstasyonaltı mevkiisinde yaptırılan Turgutlu Sosyal Konut Projesi altındaki 282 adet konu tamamlandı.

Suluova Sosyal Konut Projesi'nin başvuruları başladı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında Suluova Belediyesi itfaiye Müdürlüğü arkasında yapılan toplam 127 adet konutlar için başvuru alımları başladı.

TOKİ Maşuk konut teslimleri 19 Ekim'de!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi taralından Şanlıurfa Maşuk (450 Konut) Projesi kapsamında inşa ettirilen konutların teslim işlemlerinin 19 - 28tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Çankaya'da gecekonduların yerine konut projesi mi yapılacak?

Ankara Çankaya Belediyesi ağustos ayında Cevizlidere Mahallesi’nde, kentsel dönüşüm mağduru atık ve kağıt toplama emekçilerinin barındığı gecekonduların lüks konut projesi yapılacağı için yıkıldığı iddia edildi...

Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi: Antepia!

Güneydoğu’nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia’daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 384 konut projesi stok 8 adet konut satışı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 384 konut projesi stok 8 adet konut satışı engelli kategorisinden yapılıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 81 bin 661 TL'den başlıyor.

maçkada konut projesi Haberi

maçkada konut projesi

MAÇKA Belediye Başkanı Koray Koçhan, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı 75 mahalle 75 proje kitapçığında yer alan "Her Ay 1 Köye 1 Ev" projesini hayata geçirerek, ihtiyaç sahiplerine ev yapmayı planlıyor.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı açıklamada, alt gelir grubunda olan ve eve ihtiyaç duyan vatandaşları ev sahibi yapmak için "Her Ay 1 Köye 1 Ev" projesini hazırladığını belirtti. 

Projeden sadece evi olmayan ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceğini ifade eden Koçhan, şunları söyledi: "öncelikle belediyemiz tarafından ihtiyaç sahipleri belirlenecek. Bu konusunda Maçka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başta olmak üzere köy ve mahalle muhtarlarından da destek alınacak. Araştırmalar titizlikle gerçekleştirilecek. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra belediyemiz tarafından projelendirilen prefabrik evler tamamlanıp en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek." 


İLÇEMİZDE KİMSENİN EVSİZ KALMASINI İSTEMİYORUZ


Koçhan, projeyi hayata...