03 / 05 / 2024

Mansur Yavaş: 12 bin konut projesi hazırladık!

Mansur Yavaş: 12 bin konut projesi hazırladık!

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde CHP Ankara 37. Olağan İl Kongresi düzenlendi. Kongrede konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "12 bin konut projesi hazırladık" dedi...



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP  Ankara  37. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Yavaş yaptığı konuşmada gelecek projelerini anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçildikleri günden itibaren verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını, belediyenin 9 ayda 670 milyon TL tasarruf ettiğini belirtti.

Yavaş, 12 bin konut projesinin hazırlandığını, bu yıl ihaleye çıkmak istediklerini belirterek, diğer yatırımları da 8 Nisan'dan sonra yapılacak bir toplantıda Ankara halkına duyuracaklarını bildirdi.

Mansur Yavaş, "Ankapark'a 750 milyon dolar gömüldüğünü, yapılan yanlışların hesabının sorulmasının görevleri olduğunu" aktardı. Bu paraya Ankara'da ulaşımdan arıtma tesislerine kadar, yüzlerce okul ve hastane yapılabileceğine dikkati çeken Yavaş, "Ama bir kişinin kişisel olarak verdiği bir kararla o para oraya gömüldü. O nedenle diyoruz ki, ortak aklı hakim kılmak durumundayız." diye konuştu.

Mansur Yavaş çılgın projesini açıkladı!

 


Geri Dön