04 / 05 / 2024

Macro mahmutbey

Macro mahmutbey

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi cami alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler, Mahmutbey Caddesi üzerinde belirlenen parsele ilişkin dini tesis alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıktı...

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi tarafından Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. Arsanın satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak..

Ahmet Kalafat'tan Mahmutbey’de konut projesi açıklaması!

Nurtop A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kalafat, Bağcılar’da bulunan arsa ile ilgili basında çıkan 'Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal' başlıklarla ilgili haberlere açıklama yaptı.

Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal!

Mahmutbey’de akaryakıt istasyonu yapmak için hazırlık yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın planı iptal oldu. Araziye konut ve ticari birim yapılacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bağcılar Mahmutbey spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada, 2 ve 10 parseller ile güney ve doğusunda kalan tescil dışı alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nu Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun inşaatında sona geliniyor!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indirecek olan metro hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun inşaatında sona geliniyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Mahmutbey - Bahçeşehir - Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Mahmutbey Su Rezidans ön satışta! 625 bin TL'ye!

Cevahiroğlu İnşaat ve Akmeşe Yapı'nın Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçirdiği Su Rezidans'ta ön satışlar başladı. Projede lansmana özel 5 dairede yüzde 20 iskonto uygulanıyor..

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı danışmanlık ihalesi bugün!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Metro hattı tamamlandığında 11 istasyondan geçecek.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı Kontrollük, Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmet Alımı ihalesi 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 11 istasyondan geçecek metronun ön yeterlilik ihalesine 12 firma teklif vermişti.

Macro mahmutbey Haberi

Macro mahmutbey

Scooter markasıyla ayakkabı sektöründe tanınan Macro A.Ş., Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaparak turizm sektörüne adım attı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, Nisan ayında kapılarını açtı. Dünya genelinde 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un bir halkası olarak misafir kabul etmeye başlayan otel özellikle şirket toplantılarının adresi oldu. 


Toplantılar kurtardı 


İstanbul dışında Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri ve Samsun'da projeleri olduğunu açıklayan Choice Hotels ile anlaşarak bu markayla hizmet vermeye başladıklarını anlatan Macro'nun ve Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'in Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, "Ülkemizde yaşanan üzücü saldırılar, darbe girişimi, çevre ülkelerdeki sorunlar gibi etkenler yüzünden turizm sektörü sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntılı günler elbet geçecek. Bu dönemde turist açısından sorun yaşanıyor ama şirket toplantıları...