17 / 05 / 2024

Mad 2 Mimarlık İnşaat kimin 

Mad 2 Mimarlık İnşaat kimin 

Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ayşe Gümüş ve Nurullah Tuncer ortaklığında kuruldu.

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevdin Şimşek ve Vedat Şimşek ortaklığında kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Uğur Bal tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Mad 2 Mimarlık İnşaat kimin  Haberi

Mad 2 Mimarlık İnşaat kimin 

Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ayşe Gümüş ve Nurullah Tuncer ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Sirket Gayrimenkul ve Danısmanlık hizmeti verebilir. Bu hizmeti gerçek veya tüzel kisilerden satın alır veya yaptırırve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres; GÜMÜŞPALA MAH.HANDAN SOK. NO.18 B/1...