10 / 05 / 2024

Madame Coco Babalar Günü kampanyası

Madame Coco Babalar Günü kampanyası

Madame Coco'da bomba Babalar Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında toplamda 3 bin 296 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor. İşte Madame Coco Babalar Günü kampanyası detayları...

Madame Coco Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Madame Coco Turizm Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermeye bedeli ile İlhan Tanacı tarafından kuruldu.

Fiyatı 799,99 TL'den 320,00 TL'ye düştü

Madame Coco'da satışta olan bir ürüne yapılan indirim herkesi şaşırttı. Fiyatı 799,99 TL'den 320,00 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Madame Coco Nevresim Takımlarında yüzde 70'e varan indirim; Bu fiyatlara bir daha bulamazsınız

Madame Coco'nun Nevresim Takımları için yapılan yüzde 70'e varan indirimi dikkatleri çekti. Peki Madame Coco Nevrim Takımları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 2 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapmış annelere destek ödemesinde bulunuyor. Peki, çoklu doğum desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Madame Coco'dan Anneler Günü indirimi! Fiyatlar Yüzde 50 düştü! 

Birbirinden özel Anneler Günü hediyeleri tüm ürünlerde sepette yarısı fırsatıyla Madame Coco'da! İşte detaylar...

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için çocuk yardımı yapılıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parası zamlandı mı? Şimdi bakın!

e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşeni 2023 ..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli hanelere çocuk parası veriyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşenine 2023 ödeme tarihi...

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

Madame Coco Babalar Günü kampanyası Haberi

Madame Coco Babalar Günü kampanyası

Her yıl Haziran ayının 3. haftası kutlanan Babalar Günü yaklaştıkça babama ne hediye alsam heyecanı da tüm herkesi sardı. Milyonlarca kişi Babalar Günü kampanyalarını merak ediyor ve araştırıyor.

Babasına hediye almak isteyenlerin beklediği kampanya haberi de Madame Coco'dan geldi. Madame Coco "Babalar Günü'nde En Sevdiği Hediye Düşünme Nerede Diye" sloganıyla başlarttığı kampanya kapsamında toplamda 3 bin 296 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor.

Peki Madame Coco Babalar Günü Kampanyası hangi kategorilerde geçerli? İşte Madame Coco Babalar Günü kampanyası detayları...

Paris kokan dükkanlarında her mevsimin alışkanlığı olacak bir ev tekstil ve giyim klasiği sunan Madame Coco, Babalar Günü'ne özel olarak toplamda 3 bin 296 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor.

Kampanya şu kategorideki ürünlerde geçerli:


Yatak Odası (773)
Sofra (701)
Mutfak (317)
Banyo...