29 / 04 / 2024

Made in Turkey damgası ABDye

Made in Turkey damgası ABDye

ABD'nin Çinli güneş paneli üreticilerine getirdiği antidamping Türkiye'ye yaradı. Yüksek vergi nedeniyle sıkıntı yaşayan Çinli firmalar ABD'ye Türkiye üzerinden giriyor. Firmalardan CSUN, ABD'ye Türkiye'den ilk ihracat yapan firma ünvanını aldı.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekonombud Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Andrıı Bondar tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Naseem  Akram tarafından kuruldu.

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intsky Turkey İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Naseem Akram tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Van Oord Turkey Deniz Dibi Tarama Ve Denizcilik İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Van Oord Offshore B.V. tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pıle Qa Turkey İnşaat Ve Danışmanlık Limited Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadı Hosseın tarafından kuruldu.

Glovega Turkey Gayrimenkul Pazarlama Dan. İnş.Turz. Tercüme Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glovega Turkey Gayrimenkul Pazarlama Dan. İnş.Turz. Tercüme Hiz. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ay tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Made in Turkey damgası ABDye Haberi

Made in Turkey damgası ABDye

Geçen yıl İstanbul'da üretime başlayan CSUN da bu firmalardan biri. İstanbul'dan yola çıkan güneş panelleri ''Made in Türkey'' damgasıyla Amerika'da satışa sunuluyor. ABD'li Suntitiy firmasıyla anlaşan Çinli şirket, Carolina bölgesindeki güneş tarlasına ürün satmaya...