19 / 05 / 2024

Maden Kaymakamı Davut Düzgün

Maden Kaymakamı Davut Düzgün

İlçede yapılması planlanan TOKİ Projesinin hayata geçirilmesi amacıyla Maden Kaymakamı Davut Düzgün ve Belediye Başkanı Musa Orhan, ilçe sakinleriyle Belediye Düğün Salonunda bir araya geldi.

Elazığ Maden'de TOKİ projesi anlatıldı!

İlçede yapılması planlanan TOKİ Projesinin hayata geçirilmesi amacıyla Maden Kaymakamı Davut Düzgün ve Belediye Başkanı Musa Orhan, ilçe sakinleriyle Belediye Düğün Salonunda bir araya geldi.

1955 yılında Şeyh Davut Hanı 882.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında, Tahtakale'de bulunan 732 metrekare üzerine inşa edilmiş Şeyh Davut Hanı 11 bin 926 adet altın parasına, 882 bin 500 liraya satılacakmış.

Maden sektöründe iş sağlığı ve güvenliği için kurulan araştırma komisyonunun görev süresi uzatıldı!

Manisa Soma'da başta 13 Mayıs 2014'te meydana gelen maden kazalarının araştırılarak bu sektörde alınması gereken İş Sağlığı ve İş Güvenliği Tedbirlerinin Belirlenmesi amacıyla kurulan meclis araştırması komisyonunun görev süresi uzatıldı...

Elazığ Merkez'de icradan 3 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Elazığ 2. İcra Dairesi; Elazığ Merkez Örençay Köyü'nde yer alan Ünallar İnşaat'a ait maden sahasını 15 Aralık 2014 günü 11:00 - 11:05 arasında satışa çıkarıyor.

Eynez Maden Ocağı dört gün önce yeniden yanmaya başladı!

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ye ait Eynez Maden Ocağı dört gün önce yeniden yanmaya başladı. Söküm çalışmalarının durduğunu vurgulayan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, kazanın olduğu yerde yeni bir yangın çıktığını açıkladı.

Işıklar Maden Ocağı'nda 1.700 işçi işbaşı yaptı!

Manisa'nın Soma ilçesinde, 13 Mayıs tarihinde 301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının yaşandığı ocağı işleten Soma Kömür İşletmeleri'ne ait Işıklar maden ocağına yeniden üretim izni verildi.

Soma Işıklar Maden Ocağı'nda bin 700 işçi işbaşı yaptı!

Soma Kömürleri AŞ'ye ait Işıklar Maden Ocağı'nda dördüncü ve beşinci ayakta üretime izin verilmesi ile birlikte yaklaşık bin 700 işçi işbaşı yaptı.İlçede 13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciasında 301 işçi yaşamını yitirmişti.

Soma Kömür'de maden kapatılma kararı salı günü belli olacak!

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ye ait Işıklar ve Atabacası maden ocağında faaliyetlerin durdurulması, ilçede büyük endişe yarattı. 5 bin 600 kişinin çalıştığı ocaklardaki madenciler “Ocaklar kapanırsa Soma da ölür” dedi.

Maden ocaklarını önce sektörün uzmanları denetleyecek!

Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği, oluşturulan işletme gözetim birimiyle birlikte maden ocaklarını 4 farklı başlık altında denetleyecek.Madsiad, çevre ve yaşam odaklı projelerine bir yenisini daha ekliyor.

TOKİ Eti Maden İş Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 8 Ekim'de!

TOKİ Ankara Çankaya'da yapılacak olan Eti Maden İş Genel Müdürlüğü Hizmet binası proje hazırlanması işini ihaleye çıkarıyor. İhale 8 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılıyor...

Dr. Davut Fazlı Ayverdi vefat etti!

İzocam Tic. ve San. A.Ş'nin Eski Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Davut Fazlı Ayverdi vefat etti. Dr. Davut Fazlı Ayverdi'nin vefatı üzerine İzocam Tic. ve San. A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Davut Doğan: Kelebek Mobilya 5 yılda 350 mağazaya ulaşacak!

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz 5 yılda 350 mağaza" dedi...

TBMM Soma Maden Faciasını Araştırma Komisyonu, Manisa'da!

Dün geldikleri Manisa 'dan sabah saatlerinde Soma'ya geçen TBMM Soma Maden Faciasını Araştırma Komisyonu üyeleri, Ege Linyit İşletmeleri misafirhanesinde madenci kıyafetleri giydikten sonra Eynez Maden Ocağı'na geldi.

Maden Kaymakamı Davut Düzgün Haberi

Maden Kaymakamı Davut Düzgün

Elazığ'ın Maden ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.


İlçede yapılması planlanan TOKİ Projesinin hayata geçirilmesi amacıyla Maden Kaymakamı Davut Düzgün ve Belediye Başkanı Musa Orhan, ilçe sakinleriyle Belediye Düğün Salonunda bir araya geldi.


İlçedeki konut sorunu bir kez daha dile getirildiği toplantıda, TOKİ Projesinin ilçe için önemi vurgulandı. Proje kapsamında ev sahibi olmak isteyen vatandaşların en yakın zamanda İlçe Kaymakamlığı'na veya Belediye Başkanlığı'na müracaat ederek, ön talep formalarını doldurmaları istendi.


İlçe nüfusuna kayıtlı olma veya Madenli olma şartının arandığı başvuruda 2 bin lira kayıt ücreti alındığı ifade edildi.


Konut fiyatlarının, 2+1 olan 75 metrekare dairelerde 80-95 bin lira, 3+1 olan 115 metrekare dairelerde ise 120 bin lira olarak belirlendiği açıklandı.


Yeterli kayıt yapılması durumunda çalışmalara hemen başlanacağı...