16 / 05 / 2024

maden sahası işletmesi Artvin

maden sahası işletmesi Artvin

Özaltın inşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Artvin İli, Merkez İlçesi Cerattepe Mevkii'nde yapılması planan maden sahası açık işletme projesi için 10 Temmuz'da halkın katılım toplantısı gerçekleşecek...

29 ilin yüzde 67'sine maden ruhsatı verildi!

Ülke topraklarının yüzde 67'si maden sahası oldu. İncelenen 29 ilde toprakların yüzde 67'sinin madenler için ruhsatlandırıldığı ortaya çıktı.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı önerisi!

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı alınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

284 maden sahası ikinci defa ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG),hukuki süreçleri sona eren ve daha önceki ihalelerine müracaat olmayan 284 adet maden sahasını ikinci defa ihaleye açacak...

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

60 ilde 500 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Türkiye’nin yerli kaynaklarını ekonomiye kazandırmak için başlattığı ‘Milli Enerji ve Maden Politikası’ kapsamında bu yıl 2019 maden sahası ihale edilecek. 

Bu yıl 2 bin 19 maden sahası ihale edilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bu yıl 2 bin 19 maden sahasını ihale edecek. İlk çeyrekte 419 sahayı ihale eden MAPEG, 1 Temmuz’da ise 60 ilde 500 maden sahası için ihaleye başlayacak.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı!

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı. Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak tesisin 2019'da işletmeye açılması planlanıyor..

Tapu Kadastro Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

maden sahası işletmesi Artvin Haberi

maden sahası işletmesi Artvin

Özaltın inşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Artvin İli, Merkez İlçesi Cerattepe Mevkii'nde "Cerattepe Maden Sahası Açık İşletme Projesi" nin yapılıp işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerine almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yerı: TC Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi

Toplantı Yerinin Adresi: Artvin Çoruh Üniversitesi Çayağzı Mah. Merkez/Artvin

Toplantı Tarihi: 10 Temmuz 2014 

Toplantı Saati....