13 / 05 / 2024

Madenşehri Köyü projeleri

Madenşehri Köyü projeleri

Madenşehri Köyü yeni yerleşim alanına kavuşuyor. Karaman'da Madenşehri Köyü'nün sit alanı olması ve yapılaşmaya müsaade edilmemesi sebebiyle köy halkı mevcut evlerinde zor şartlarda yaşamlarını sürdürüyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları korunacak!

Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları 1. Derece Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Karaman Madenşehri'nde arsa ihtiyacı çözülecek!

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yücel tarafından kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Emlak Konut faizi yıllık yüzde 10 ile sınırlandıracak!

Emlak Konut çatısında başlayacak kampanyaya hasılat paylaşımı projeleri dahil olacak. Faiz yüzde 0.7 veya enflasyona endeksli olacak. Enflasyonun yükselme olasılığına karşı faiz yıllık yüzde 10 ile sınırlanacak.

Tahtalı Köyü Camii restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaran projeleri kapsamında 2 asırlık Tahtalı Köyü Camii’nin de orijinaline uygun olarak restore edildiğini söyledi.

Madenşehri Köyü projeleri Haberi

Madenşehri Köyü projeleri

Karaman'da Madenşehri Köyü'nün sit alanı olması ve yapılaşmaya müsaade edilmemesi sebebiyle köy halkı mevcut evlerinde zor şartlarda yaşamlarını sürdürüyor. Köy halkının uygun şartlarda yaşamını sürdürmeleri, tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları için Valilik tarafından etütleri yapılarak tespit edilen 160 dekarlık alanın köy yerleşik alanı olarak değerlendirilmesi ve bu alanda imar planı yapılması kararlaştırıldı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Madenşehri köyümüzün yeni köy yerleşik alanı çalışmalarının hızlandırılması ve köydeki küçük tarım parsellerinin birleştirilerek daha ekonomik tarım yapılabilmesi amacıyla Madenşehri Köyümüz Bakanlar Kurulunca 3083 sayılı Sulama Alanlarında Arazi Düzenlenmesine Dair Tarım Reformu Kanunu kapsamında uygulama alanı ilan edilerek 06.02.2014 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Madenşehri Köyünde köy yerleşik alan çalışmalarıyla ilgili çalışmalar Bakanlıkça tamamlanmış ve arazi toplulaştırma çalışmalarıyla...