06 / 05 / 2024

madımak oteli kamulaştırma bedeli

madımak oteli kamulaştırma bedeli

Eski Madımak Oteli binasının istimlak değeri bir kere daha arttı. Sivas 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin eski Madımak Oteli binasının yeni kamulaştırılma bedelini 9.3 milyon olarak açıkladı..

3. havalimanında 'acil kamulaştırma' kararı durduruldu!

Bakanlar Kurulu’nun 3. havalimanıyla ilgili aldığı ‘acele kamulaştırma’ kararının yürütmesi Danıştay İdari Dava Daireleri Genel Kurulu tarafından durduruldu. Kurul, ‘acele kamulaştırma’ için gerekçelerin oluşmadığını belirtti.

Geriş Rüzgâr Enerjisi Santrali için Bodrum Yalıkavak ve Yaka'da acele kamulaştırma yapılacak!

Geriş Rüzgâr Enerjisi Santrali'nin yapımı amacıyla proje güzergahında kalan Muğla'ya bağlı Bodrum Yalıkavak ve Yaka bölgelerinde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin 3 Trafo Merkezi Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait “ 154 kV Mersin 3 Trafo Merkezi Projesi ” kapsamında proje güzergahında kalan alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.

Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım İnşaatı için Aydın Çine'de 11 köyde kamulaştırma yapılacak!

Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım İnşaatı işi için Aydın Çine'ye bağlı Eski Çine, Umurköy, Camizağılı, Kargı, Kabataş, Araphisar, Çaltı, Yörükler, Gökyaka, Çöğürlük Hallaçlar, Kızıltepe (Bahçearası) köylerinde acele kamulaştırma yapılacak.

İzmir Havza Trafo Merkezi İrtibat Hatları Projesi için kamulaştırma yapılacak!

380 kV İzmir Havza TM İrtibat Hatları Projesi kapsamında tesis edilecek 380 kV (Soma-Aliağa 2) Brş.N-İzmir Havza TM Enerji İletim Hattının yapımı belirlenen alanlarda kamulaştırma yapılacak.

Köprükale Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için kamulaştırma kararı verildi!

Köprükale Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Kırıkkale Yahşihan Merkez, Kadıoğlu, Doğanlık ve Kılıçlar köylerinde belirlenen ada ve parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bayra Hidroelektrik Santrali için Iğdır Tuzluca'da acele kamulaştırma!

Bayra Hidroelektrik Santrali projesinin güzergahında yer alan Iğdır Tuzluca ilçesine bağlı Buruksu Köyü ve Üçkaya Köyü'nde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı verildi.

Koçlu Hidroelektrik Santrali için Giresun Yağlıdere'de kamulaştırma!

Koçlu Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla Giresun Yağlıdere'ye bağlı Kanlıca Köyü ve Hisarcık Köyü'nde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Espiye, Güce ve Tirebolu'da kamulaştırma yapılacak!

Giresun'da yapılacak olan Çay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için Espiye, Güce ve Tirebolu'da yer alan 4 köyde kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adana Aladağ Trafo Merkezi için kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün Adana Aladağ Trafo Merkezi Projesi güzergahına isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'ne acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral ve kömür ocakları faaliyetleri için Bolu Göynük'e bağlı Himmetoğlu Köyü'nde acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Aşağı Kaleköy-Batman 2 Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Aşağı Kaleköy-Batman 2 Enerji İletim Hattı Projesi güzergahına isabet eden alanlar için Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Trabzon Maçka Kiremitli Köyü'nde acele kamulaştırma kararı!

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza Trafo Merkezi arasındaki enerji nakil hattı için Trabzon Maçka'ya bağlı Kiremitli Köyü'nde belirlenen alanlara acele kamulaştırma kararı alındı.

madımak oteli kamulaştırma bedeli Haberi

madımak oteli kamulaştırma bedeli
Sivas 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, eski Madımak Oteli binasının istimlak bedeliyle ilgili verdiği kararın Yargıtay'ta ikinci kez bozulması üzerine bedelin yeniden tespit edilmesi için aynı mahkemede açılan dava sonuçlandı. Sivas 2. Asliye, binanın yeni kamulaştırma bedelini 9 milyon 308 bin 768 lira olarak belirledi. Sivas Özel İdaresi Bilim ve Kültür Merkezi'ne dönüştürülen eski Madımak Oteli binası 2010 yılında 5 milyon 601 bin 225 lira bedelle kamulaştınlmıştı. Karan Yargıtay'ın bozması üzerine 2012 yılında açılan davada otelin kamulaştırma bedeli, 7 milyon 691 bin 283 lira olarak belirlenmişti. Yeni kararla birlikte Madımak Oteli'nin değeri yaklaşık 1.7 milyon TL daha artmış...