10 / 05 / 2024

mag

mag

Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı'nın (MAG) aralarında bulunduğu iş dünyasının 12 ismi deprem farkındalığı için Kuştepe'de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güney tarafından kuruldu.

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melisa Gülnar tarafından kuruldu.

Yalova'daki hasarlı binalara makyaj mı yapıldı?

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam yaptığı açıklamada 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen, Yalova’da derslerin alınmadığını söyledi.

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Toktaş tarafından kuruldu.

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Project İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetali Güneren tarafından kuruldu.

Koronavirüs mobilya tercihlerini de değiştirdi!

Koronavirüsle mücadele sürecinde evlerde geçirilen zamanın artmasıyla mobilyalarda değişim talepleri hızlandı. Atia, MAG Mobilya Dekorasyon için bu süreci değerlendirdi.

Özge Kuzu kadınların iş dünyasındaki önemini anlattı!

Kuzu Effect AVM'nin yöneticisi Özge Kuzu, MAG Mart sayısına özel verdiği röportajında, kadınların iş dünyasındaki önemi hakkındaki düşüncelerini paylaştı...

Mimar Ufuk Bahar başarı sırlarını ve yeni trendleri anlattı!

ngiltere ve Türkiye’de yüzlerce projeyi hayata geçiren Urbanist Architecture’ın kurucusu Mimar Ufuk Bahar konuğu olduğu MAG Dekorasyon dergisinde başarısının sırlarını anlattı…

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Mag Global İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Global İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Bozkuş tarafından kuruldu.

mag Haberi

mag
Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı'nın (MAG) aralarında bulunduğu iş dünyasının 12 ismi deprem farkındalığı için fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Kuştepe'de bir enkaz alanında gerçekleştirilen çekimi fotoğrafçı Tamer Yılmaz...