25 / 08 / 2024

mağaza Apple istanbul

mağaza Apple istanbul

2013 sonuna kadar açılması beklenen Apple'in İstanbul mağazası yeni yılda açılacak. Zorlu Center'da 2 bin metrekarelik yer kiralayan Apple, kapılarını 2014 yılının başında açmaya karar verdi.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

İtalyan giyim markası Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Nişantaşı City's AVM ve Ataşehir Palladium'a giren marka, Türkiye pazarında toplamda 5 mağazaya ulaşmış oldu.

mağaza Apple istanbul Haberi

mağaza Apple istanbul

2013 sonuna kadar açılması beklenen Apple'in İstanbul mağazası yeni yıla kaldı. Apple Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Zorlu Center'da 2 bin metrekarelik yer kiralayan Zorlu AVM ile paralel zamanda açılış yapmayı planlayan Apple, kapılarını 2014 yılının başında açmaya karar verdi. 


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!


Wall Street Journal Türkiye'ye konuşan Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Apple yetkililerinin bu hafta İstanbul'a geldiğini ve mağazayı gezdiğini anlattı. Aralık ayına yetiştirmeyi planladıklarını dile getiren Alkaş, "Açılış Ocak ayına kaldı. Çünkü inanılmaz titiz çalışıyorlar" dedi. 

Zorlu'daki Apple mağazası, dünyada sadece 2 mağazasında daha bulunan kübik cam bir tavanla kaplı olacak. Bu tavan için camlar özel olarak üretiliyor. 


Apple'ın yer kaplamalarını bile neredeyse kimyasal deney yapar gibi özenle...