18 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe koşun kampanyası

Mahal Sancaktepe koşun kampanyası

DENGE Yapı, 14 ay sonra hayatın başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya düzenledi. 'Acele etmek yetmez. Koşun' sloganıyla lanse ediliyor...

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu kampanyasında son günler! Yılbaşında teslim daireler!

Yılbaşında daire teslimlerinin başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinde daireler için düzenlenen yıl sonu kampanyasında son günlere gelindi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda cazip ödeme fırsatlarıyla yıl sonu kampanyası!

Cazip ödeme koşulları ile yıl sonu kampanyası düzenleyen Mahal Sancaktepe Konutları kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu fırsatı! 139 bin liraya!

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yıl sonu kampanyası düzenledi.1+1 dairelerin fiyatı Mahal Sancaktepe’de 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu teslim konutlar! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki dairelerden 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1! Teslimler yıl sonunda!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim! 190 bin 500 TL'ye 2+1!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daireler yıl sonu teslim edilecek.

BatıMahal’e yoğun ilgi! 790 bin dolar+KDV!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde villa teslim ve kalite standartlarını GölMahal projesinde yeniden tanımlayan Yalçınlar Group’un, aynı bölgede hayata geçireceği 2.markalı villa projesi BatıMahal’e yoğun ilgi.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde teslimler yıl sonu yapılacak! 139 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Teslimler yıl sonu yapılacak.

Mahal Sancaktepe koşun kampanyası Haberi

Mahal Sancaktepe koşun kampanyası


DENGE Yapı, 14 ay sonra hayatın başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya düzenledi. 'Acele etmek yetmez. Koşun' sloganıyla lanse edilen kampanya kapsamında konutlar yüzde 1 ön ödeme ve düşük taksitle satışa sunuldu. 1+1 dairelerin fiyatı 142 bin 270 liradan başladığı projede daire bedelinin yüzde l'in ön ödeme olarak almıyor. Peşinatın geri kalan yüzde 24'lük kısmı vade farkı olmaksızın teslime öteleniyor. Bedelin yüzde 75'lik kısmı için anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar kredilendirme yapılıyor. Taksitlerin teslime kadar olan ille 14 aylık kısmı da düşük tutarlarda olacak şekilde düzenleniyor. 



Star...