15 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe nasıl gidilir

Mahal Sancaktepe nasıl gidilir

Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika, Boğaziçi köprüsüne 21 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 15 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de bayram kampanyası!

Denge Yapı, İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde bayramı kampanyayla karşılıyor. 346 daireden oluşan projede hemen taşınılabilen evlerde peşinatlar ise bir yıl sonra ödenebilecek.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde!

Denge Yapı, mayıs ayında anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor. Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde geçerli olacak kampanyası “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda 140 bin TL'ye 1+1 ev!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe projesinde evler önümüzdeki aylarda başlayacak. Projenin 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası ise ilgi görmeye devam görüyor..

Mahal Sancaktepe'de hemen taşın peşinatı 1 yıl sonra öde!

Mahal Sancaktepe'de yeni kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de kira öder gibi kampanya!

Denge Yapı, İstanbul Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" kampanyasında yüzde 25'lik peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl erteleniyor!

Denge Yapı, risk değil ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Anahtarlarıyla birlikte tapuların da verildiği Mahal Sancaktepe’de “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan bir kampanya düzenlendi.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl sonra ödeniyor!

Mahal Sancaktepe projesinde eşsiz bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den ev sahibi olanlar tapularını hemen alabilecek.

Mahal Sancaktepe'de şehirden kopmadan huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor!

Mahal Sancaktepe projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 305 bin 550 liradan başlıyor. Toplam 360 daireden meydana gelen proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor...

Mahal Sancaktepe fiyat!

Mahal Sancaktepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 360 adet konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe Evleri projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının ilk aylarında yapılması öngörülüyor...

Mahal Sancaktepe nasıl gidilir Haberi

Mahal Sancaktepe nasıl gidilir

50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişen konut büyüklükleriyle, 9 katlı 6 bloktan oluşan Mahal Sancaktepe 306 konuttan oluşuyor.


15 bin 640 metrekare alana yayılmış olan Mahal Sancaktepe Evleri, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle; çocuk oyun alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, meyve bahçeleri, sauna ve otopark hizmetlerini alıcısına sunuyor.


TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika, Sabiha Gökçen Halavimanı'na 15 dakika ve Boğaziçi Köprüsü'ne 21 dakika mesafede bulunan Mahal Sancaktepe, Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yaksı Sancaktepe'de yükseliyor. 


Banka kredisi ile vadelendirme imkan sunan Mahal Sancaktepe, 2015'in ilk aylarında teslim edilecek.1+1 daireler 139 bin TL, 2+1 daireler 190 bin 500 TL, 3+1 daireler 305 bin 550 TL'den başlıyor.


Mahal Sancaktepe nerede?

Mahal Sancaktepe adres: Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe - Sancaktepe/...