13 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepede kampanya

Mahal Sancaktepede kampanya

Denge Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daireler 190 bin liradan satışa sunuluyor...

Mahal Sancaktepe projesinde teşekkür kampanyası!

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçen ve yüzde 80'i satılan Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni kampanya "Acele etmek yetmez. Koşun!" adını taşıyor...

Mahal Sancaktepe’de bayram kampanyası başladı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe’de 1+1'ler 150 bin TL'ye!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Denge Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere kampanya!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.

Denge Yapı'dan Ramazan ayına özel kampanya!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde Ramazan'a özel bir kampanya yaptı. Daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de hemen taşın peşinatı 1 yıl sonra öde!

Mahal Sancaktepe'de yeni kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" adı verilen kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25'lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe'de kira öder gibi kampanya!

Denge Yapı, İstanbul Mahal Sancaktepe projesinde yeni bir kampanya düzenledi. "Hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde" kampanyasında yüzde 25'lik peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl erteleniyor!

Denge Yapı, risk değil ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Anahtarlarıyla birlikte tapuların da verildiği Mahal Sancaktepe’de “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan bir kampanya düzenlendi.

Mahal Sancaktepe'de peşinat 1 yıl sonra ödeniyor!

Mahal Sancaktepe projesinde eşsiz bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den ev sahibi olanlar tapularını hemen alabilecek.

Denge Yapı Sancaktepe Mahal'de teslime kadar peşinat yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 KDV! 2 ay erken teslim!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de daire teslimine kadar ödeme yapılmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adım taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor.Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor.

Mahal Sancaktepe'den daire alanlar teslime kadar ödeme yapmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar ödeme yapmıyor. Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor

Mahal Sancaktepede kampanya Haberi

Mahal Sancaktepede kampanya

Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlanıyor. 15 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Konutları'nda toplam 306 konut yer alıyor. 



6 blok şeklinde Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe Konutları'nda yer alan 1 oda 1 salon daireler 49 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 74 metrekare, 95 metrekare ve 111 metrekareden,  3 oda 1 salon daireler ise 126 metrekare alan büyüklüğüne sahip.




Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2...