30 / 04 / 2024

Mahall Ankara dükkanları nerede

Mahall Ankara dükkanları nerede

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede dükkanların büyüklükleri 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiyor.

Ankara Mahall satış ofisi iletişim!

Ankara Mahall satış ofisi iletişim için 0312 287 35 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje Türkerler İnşaat imzası ile yükseliyor.

TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Vakıf GYO Çankaya dükkanları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya dükkanları 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Türkerler Mahall Ankara metrekare fiyatı!

Ankara Çankaya'da konumlandırılan Türkerler Mahall Ankara metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

TOKİ, Mahall Ankara'daki 48 mağazayı ihale edecek!

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilmekte olan Mahall Ankara projesinde yer alan 48 dükkan,i TOKİ tarafından 16 Eylül'de gerçekleştirilecek olan açık artırma ile satışa sunulacak.

Türkerler Mahall Ankara nerede?

246 adet daire ve 64 adet dükkandan meydana gelen Türkerler Mahall Ankara projesi 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Türkerler Mahall Ankara nerede?

Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları!

Toplam 246 adet daireden meydana gelen projede 64 adet dükkan satışa sunuldu. Projede dükkan ve ofis de bulunuyor. Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Çankaya Mahall Ankara ‘da bugün saat 11.00 ‘de 64 adet dükkan açık artırma usulü satışa sunuldu. Peki Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Çankaya Mahall Ankara satılık dükkan!

Toplam 40 bin 628 arsa lanı üzerinde yükselen projede dairelerin tipleir 2+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çankaya Mahall Ankara satılık dükkan büyüklükleri 70,10 metrekareden başlıyor.

Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi!

Dükkanların satışa sunulduğu Mahall Ankara TOKİ açık artırma ihalesi bugün yapılıyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün!

Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede dükkanların büyüklükleri 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiyor.

Mahall Ankara dükkanları nerede Haberi

Mahall Ankara dükkanları nerede

Toplamda 246 adet daire ile ofis ve dükkanlardan meydana gelen Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede dükkan fiyatları 655 bin 415 TL'den başlangıç gösteriyor.


Mahall Ankara Dükkanları açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de Mahall Ankara satış ofisinde gerçekleşecek. Türkerler İnşaat imzası ile yükselen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen Mahall Ankara Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Mahall Ankara Çankaya'da dükkanların alanları minimum 70,10 metrekare, maksimum ise 1.778,16 metrekare olarak tasarlandı. Proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Kızılay-Çayyolu metro hattına, Anadolu Bulvarı'na ve Eskişehir Yolu'na yakın mesafede olan...