24 / 05 / 2024

Mahalle tipi spor tesisi

Mahalle tipi spor tesisi

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Kartallife-Atalar'da özlenen mahalle hayatı yaşanacak!

Kartallife-Atalar, Adalar manzarası, sosyal donatıları, yeşil alanları ile güvenlikli site projesi olmasının yanı sıra 2+1, 3+1 tipi aile konsepti daireleriyle de eski zamanların özlenen samimi aile ve mahalle yaşamını sunmaya hazırlanıyor!

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 1076'ya ulaşacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri'nin yıkılma kararına tepki!

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Ankara'da 582 mahalle tipi spor sahası yapımı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 582 mahalle tipi futbol, basketbol voleybol sahasının yapımını tamamladı. 494 tesis inşa halinde...

Çağatay Kılıç: Türkiye'ye 750'yi aşkın saha inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

Bilecik Bozüyük Zafer İlkokulu'nda spor sahaları tamamlandı!

Bozüyük Atatürk İlkokulu ile Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapılan spor sahaları öğrencilerin hizmetine sunuldu. Yeni Mahalle’de hizmet veren Atatürk İlkokulu ile Yediler Mahallesi’nde hizmet veren Zafer İlkokulu’nun bahçelerine yapımına başlandı.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Maltepeli çocuklara spor ve kültür merkezi kurulacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Buluşmaları kasamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kılıç "Kurban kesim alanında çocuklar için spor merkezi ve kültürel-sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar kuracağız." dedi.

Mahalle tipi spor tesisi Haberi

Mahalle tipi spor tesisi


Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, gençlerin sporla tanışmaları ve mahallelerinde spor yapabilmeleri için hayata geçirilen futbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan mahalle tipi spor tesislerine her gün bir yenisinin eklendiği belirtildi.


Arazi tahsisinin belediyeler tarafından yapıldığı tesisler için Bakanlığın yerel yönetimlerle birlikte hareket ettiği vurgulanan açıklamada, mahalle tipi spor tesislerinin yapımında bölgelerinde spor tesisi olmayan yerlere öncelik verildiği bildirildi.




- Kılıç: "Tüm imkanları gençler için seferber ettik"




Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakanlık olarak tüm imkanları gençler için seferber ettiklerini belirtti.


Özellikle okul çağındaki gençlere yönelik yapılan yatırımların Türkiye'nin geleceğine önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Kılıç, şu ifadeleri kullandı:


"Sporda büyük...