15 / 05 / 2024

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Astwanı ve Talal Elcundi ortaklığında kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Mahmood I Ibrahım,  Abdullah Maher    Nsaıf  ve Ameerah Jumaah Arkawazı tarafından kuruldu.

Alshaamıl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshaamıl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Wael M.R.H.M. ve Zayed Maher A.Y ortaklığında kuruldu.

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Makbule Girit ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu yiğit ve Oğuzhan Cebeci ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT ; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; çelik konstrüksiyon inşaatı işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, otel, motel, pansiyon, kamping, apart oteller, yeme içme tesisleri, konaklama tesisleri, eğlence yerleri, çelik...