17 / 06 / 2024

Mahir Mermer

Mahir Mermer

JLL Türkiye’de Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü olarak görev yapan Mahir Mermer, en fazla yedi yılda bir ofis değiştirmeyen şirketlerin, mutsuz çalışanların neden olduğu üretkenlik düşüşü ve verimsizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalıştığını söyledi.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Ofislerde yeni kiracı eskilerden daha az kira ödüyor!

İstanbul'da ofis projeleri son yıllarda hız kazandı. JLL Türkiye Ofis Kiralama Direktörü Mahir Mermer, ofis arzının artmasına karşı talebin azaldığını belirtti.

Y kuşağı çalışanlar ofislerin çalışma ortamına dikkat ediyor!

JLL Türkiye’de Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü olarak görev yapan Mahir Mermer, en fazla yedi yılda bir ofis değiştirmeyen şirketlerin, mutsuz çalışanların neden olduğu üretkenlik düşüşü ve verimsizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalıştığını söyledi.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Türkiye'de mermer sektörü ne durumda?

Mermer-Granit Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu mermer sektörünü Memleket'e anlattı. Türkoğlu "Türkiye'nin sektörde dünya çapında söz sahibi olmasına rağmen işleyemediğimiz için katma değer sağlayamıyoruz" dedi.

Isparta Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat 2016 günü saat 13:30'da gerçekleşecek.

Burdur Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Şubat'ta!

Burdur İli Yeşilova ilçesi'nde yer alan Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Şubat 2016 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Mermer sektörü inşaata katkı sağlıyor!

Babasının yanında çırak olarak başladığı mesleğini, oğlu Yiğit'in adına açtığı mermer atölyesinde başarıyla devam ettiren Murat Aydın, hızlı adımlarla ilerliyor.

Mermer tozu ve külden suda batmayan 'beton' üretildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden bilim insanları, mermer tozu ve yanmış kömür külünden, çevreci, hafif, ısıya ve suya dayanıklı beton blok üretti. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbeş Yapı İnşaat Mermer Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Şentürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Yunus Mahallesi, Yunus Caddesi'nde kuruldu.

Fas Doğaltaş ve Mermer Fuarı başladı!

Fas 1 'inci Doğaltaş ve Mermer Fuarı, Fas'ın en büyük ticari hacmine sahip kenti olan Kazablanka'da başladı. Türkiye'nin şeref konuğu olduğu fuar, Kazablanka Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

Mermerler Şirket Grubu'nun acı günü! Veysel Mermer vefat etti!

Mermerler Şirket Grubu'nun Yönetim Kurulu üyesi Veysel Mermer vefat etti. Mermerler Şirket Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Mahir Mermer Haberi

Mahir Mermer

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye’de Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü olarak görev yapan Mahir Mermer, en fazla yedi yılda bir ofis değiştirmeyen şirketlerin, mutsuz çalışanların neden olduğu üretkenlik düşüşü ve verimsizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalıştığını söyledi. “Beş yıl önce yeni bir ofise taşınan şirketlerin yüzde 30’u bugün yeni bir ofis arayışı içinde” diye konuşan Mermer, “Y kuşağı çalışanlar, iş başvurusu yaptıkları şirketin adı ve marka algısı kadar, sunduğu çalışma ortamına da dikkat ediyor” dedi.


JLL Türkiye Ofis Kiralama Yardımcı Direktörü Mahir Mermer, genç ve yetenekli çalışanlarını elde tutmak ve verimliliğin düşmesine engel olmak isteyen şirketlerin, maksimum yedi yılda bir ofislerini değiştirmeleri gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz 2-3 yıl içinde teknolojinin değişim hızının farklı bir boyuta geçtiğini belirten...