19 / 05 / 2024

Mahmoud Ahmed Salem

Mahmoud Ahmed Salem

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 390 bin TL sermaye bedeli ile Donia Samy H.S. Ahmed ve Mahmoud Ahmed Y Weshani ortaklığında kuruldu. 

El Eradi El Mukaddese Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi    kuruldu!

El Eradi El Mukaddese Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Halit  Mamilli, Mahmoud M.M.A Elsherbını, Ahmed Samy H. Khalaf ve Hany M.M.A. Elbana ortaklığında kuruldu. 

Mahmoud Ahmed Salem Haberi

Mahmoud Ahmed Salem

Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Ahmed Salem, Sameh I-Al Rısheq, Moneer Saeed AID Garada, Mohamed Hamıd Abdullah Al-Ahmar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.


Alnamaa İnşaat Gayirmenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT -EMLAK a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya...