05 / 05 / 2024

mahmud abbas kimdir

mahmud abbas kimdir

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Gazze'nin Yeniden İmarı Konferansı'ndaki taahhütlerin yerine getirilmesini istedi. Abbas, Ramallah'taki Filistin yönetim merkezinde Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile bir araya geldi.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Yahudi yerleşim birimlerinin tamamı yok olacak!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, “İsrail istediği kadar konut ve yerleşim birimi inşa edeceğini duyursun, hepsi bir gün yok olacaktır” diye konuştu.

Mahmud Abbas'tan İsrail'e yerleşim yeri tepkisi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail askerleri tarafından işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki Han el-Ahmer'de bedevilere ait ev ve ağılları yıkmak için düzenlediği saldırıya tepki gösterdi.

Gazze'nin imarına destek çağrısı!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatıyla Gazzeliler için tüm çabanın sarfedileceğini açıkladı. Gazze'de imarın hızlandırılması için maddi destek çağrısı yapıldı.

FKÖ, Yahudi yerleşim birimleri inşaatıyla ilgili durumu BMGK'ye bildirecek!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim birimi inşaatlarıyla ilgili kararından dolayı Birlemiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) gideceklerini söyledi.

Mahmud Abbas'tan Gazze'ye imar çağrısı!

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Gazze'nin Yeniden İmarı Konferansı'ndaki taahhütlerin yerine getirilmesini istedi. Abbas, Ramallah'taki Filistin yönetim merkezinde Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile bir araya geldi.

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

mahmud abbas kimdir Haberi

mahmud abbas kimdir

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Gazze'nin Yeniden İmarı Konferansı'ndaki taahhütlerin yerine getirilmesi çağrısında bulundu.


Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre Abbas, Ramallah'taki Filistin yönetim merkezinde Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ile bir araya gelerek, İsrail saldırılarında evleri yıkılan Filistinlilerin acılarının dinmesi için Gazze'nin Yeniden İmarı Konferansı'nda yapılan destek taahhütlerinin yerine getirilmesini istedi.


Haberde, Abbas'ın ayrıca Brende ile siyasi gelişmeleri paylaştı.


İsrail'in 7 Temmuz 2014'te başlayan ve 51 gün süren saldırılarında Gazze'de 2 binden fazla insan hayatını kaybetmiş, 17 bin 200 ev, 73 cami ve 24 okul tamamen yıkılmış, binlerce bina da hasar görmüştü. Mısır'ın başkenti Kahire'de 12 Ekim 2014'te düzenlenen "Gazze'nin Yeniden İmarı" konulu uluslararası konferansta katılımcı ülkeler, yarısı imarda kullanılmak üzere 5,4 milyar dolarlık yardım taahhüdünde bulunmuştu.


Gazzeliler söz konusu imarın bir...