22 / 05 / 2024

Mahmut Alper

Mahmut Alper

Cathay İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Mehmet Yılmaz, Mahmut Alper tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi'nde kuruldu.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Yılmaz, Arcan Özcan, Şahin Atila Özcan ve Mahmut Alper Tuğsuz ortaklığında kuruldu.

Mahmut Alper Tuğsuz: Konutta seneye arz açığı olacak!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, İstanbul’da 222 bin konut stoku kaldığına dikkat çekerek, “Enflasyon ve faizlerdeki düşme trendiyle birlikte bu en fazla bir yıllık stok demek. Bu yıl yeni projelere başlanmadığı takdirde gelecek yıl arz açığı yaşanacak" dedi...

Konutta faizler dengeleniyor!

Cathay Group’un patronu Mahmut Alper Tuğsuz, 35 ülkeye ev sattıklarını ifade ederek, “Son satışımızı 8.500 kilometre öteye yaptık. Japonya dahil projelerimize dünyanın dört yanından talep gelmeye devam ediyor” diye açıklama yaptı. 

Emlak Katılım Bankası’nın faizlere olumlu etkisi olacak!

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yaptığı açıklamada, Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu söyledi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışı, sektörü hareketlendirecek!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada “Yabancı bankalar Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını mortgage sistemine dahil ederlerse 2019 yılı satışları rekor seviyede geçer” dedi.

İstanbul'da arsa maliyetleri yükseldi!

Gayrimenkul geliştirme şirketi Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, şirketlerin konut maliyetlerinin yarısından fazlasının arsaya harcanmasının sağlıksız bir durum olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkulde küresel piyasalara açılma zamanı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Mahmut Çelikcan: Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşümün yaşandığı Karacaoğlan Mahallesi'ne gitti. Çelikcan kentsel dönüşümü; dünyanın en zor işi olarak yorumladı ve ekledi; "Biz Yüreğir'de zoru başardık, başaramaya da devam ediyoruz."

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü!

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir cazibe merkezi olacak!

Yüreğir’de yapılan bütün çalışmalar açık ve şeffaf bir şekilde yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yüreğir Belediye Meclisi olarak ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Mahmut Alper Haberi

Mahmut Alper

Cathay İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Mehmet Yılmaz, Mahmut Alper tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Cathay İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;  A- Şirketin Amaç ve Konusunu oluşturan işlerin başlıcaları şunlardır:  1- Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak,     yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak. Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. Gayrimenkul ve inşaat geliştirme çalışmalarında bulunmak proje yönetim hizmetleri sunmak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. 2- Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve...