29 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan adana

Mahmut Çelikcan adana

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte seçim startını verdi. Başkan Çelikcan, bu dönem sosyal konutlara ağırlık vereceklerini belirtti.

Mahmut Çelikcan kimdir?

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kimdir? Mahmut Çelikcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Çelikcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Çelikcan...

Mahmut Çelikcan: Adana cazibe merkezi olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 6 Ekim'de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılacak Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün Adana'yı cazibe merkezi haline getireceğini söyledi.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana’da 459 projeden 128’i tamamlandı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bölgede uygulanan 459 projeden 128'inin tamamlandığını açıkladı.

Adana'da teknolojik binaların yapımı hızlanacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, teknolojinin insanların yaşadığı binaların ve şehirlerde de kullanılması gerektiğini söyledi. Demirtaş, arz talep sonucunda akıllı ve teknolojik binaların yapımı ve satışının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Adana'da engelli öğrenciler için lise inşa edilecek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

Mahmut Çelikcan adana Haberi

Mahmut Çelikcan adana

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte seçim startını verdi 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday listelerinin açıklanmasının ardından Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan seçim startını verdi. AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, AK Parti Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeleri Necim Tantik ve Recep Kabaklı ile birlikte Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan bütün adaylara başarı dilediği konuşmasında barış içinde, huzurlu bir seçim süreci temennisinde bulundu. 


SEÇİM MARATONU BAŞLADI 


Başkan Çelikcan, "Milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte iki ay sürecek seçim maratonumuz başladı. 

Öncelikle bütün adaylara hayırlı olsun diyorum. İnşallah huzur ve barış ortamında bir yarış olur. Etrafımızdaki ülkelere baktığımızda buna çok ihtiyacımız olduğu gayet açık ve net. Biz yine icraatlarımızı ve hedeflerimizi...