19 / 05 / 2024

Mahmut Cengiz

Mahmut Cengiz

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Cengiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Ataşehir, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik: Gayrimenkul sektörü 2015'te yüzde 4 büyür!

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, 2014'ün Sinpaş Yapı için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2015'e de bu ivmeyi hiç kaybetmeden aynı hızla devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Bakan Işık'tan Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili açıklama!

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında, milletvekili olduğu Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'nın hizmete girmemesiyle ilgili eleştiriler alan Bakan Fikri Işık, havaalanı ile ilgili son duruma açıklık getirdi.

Mahmut Çelikus: AVM yasası 77 milyonun yasasıdır!

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, yeni AVM yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Meclis Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "' Eğer Adana'da Ak Partili dört belediye olarak başarılı olursak 2019' da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok " dedi.

Tayyar Cengiz: Didim'in turizm çeşitliliğine ihtiyacı var!

Didim'de turizm sezonun 12 aya yaymak için eksikliklerin olduğunu belirten TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Tayyar Cengiz, Didim'deki yatmaların turizm sezonu süresinin uzatılması için taleplerinin olduğunu belirtti.

Mahmut Asmalı: Yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz!

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

Mahmut Çerçi: Tapu ve arazi sorununu çözecek!

Mahmut Çerçi tapu ve arazi sorununu çözecek. Beraberindeki heyetle Akgedik Mahallesi'ne çıkarma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, tapu ve arazi sorununu vatandaşları mağdur etmeden çözeceklerini söyledi

Mahmut Badem kimdir?

İzmir Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem kimdir? Mahmut Badem, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Badem, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Badem...

Manisa'da Cengiz Ergün'e arsa ihalesine katılma yetkisi neden verilmiyor?

MANİSA Büyukşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısına Uncubozköy Mahallesindeki 41 bin 27 bin metrekarelik ortaklı arsanın izale-i şuyu satış ihalesine Büyukşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e katılma yetkisinin verilmemesi konusu damgasını vurd

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Cengiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Ataşehir, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Cengiz Haberi

Mahmut Cengiz

Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Cengiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Ensarım İnşaat Malzemeleri Elektrik Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...