06 / 05 / 2024

Mahmut Demirtaş adıyaman

Mahmut Demirtaş adıyaman

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Sahabe Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor!

Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Adıyaman’da manevi bir atmosferin oluşmasına öncülük edecek Sahabe Caminde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, camii şerifin son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmalarında sona gelindi!

ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

Adıyaman'daki Hz. Safvan Bin Muattal Külliye Projesi sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın göreve başlamasının ardından projelendirilen ve sahabe Safvan Bin Muattal (ra) Külliye projesinde belirli bir aşamaya gelindi.

Beşpınar Projesi'nin bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç var!

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Adıyaman Beşpınar Projesi uygulanma aşamasında!

Adıyaman’a has olan proje ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ve teknik elemanları ile bir toplantı yapan Mahmut Demirtaş, yeni projeyi inceleyerek, projenin uygulama aşamalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman Besni-Araban arasına duble yol yapılıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla imalat programına göre devam eden Besni-Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami aslına uygun restore edilecek!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili yerel basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore ediliyor!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Mahmut Demirtaş adıyaman Haberi

Mahmut Demirtaş adıyaman


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti.


Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz ve kurum amirleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, ilk olarak Kaymakamlık koordinesinde yürütülmekte olan meyveciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması projesi kapsamında dikimi yapılan örnek bir bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bağcılık uygulama alnındaki incelemelerin ardından beraberindeki heyetle birlikte okul inşaatlarını gezen Vali Demirtaş, ilçe merkezinde yapımı devam eden Osman İsot Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 24 derslikli imam hatip lisesi, 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu, kız meslek lisesi bahçesinde inşaatı devam eden yemekhane ve çamaşırhane ile TOKİ tarafından yapılan ve yapımı devam eden 300 kişilik yüksek öğrenim öğrenci yurdu inşaatını...