05 / 05 / 2024

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat şirketi

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat şirketi

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Mfd Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mfd Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Dumlu tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedir Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Bedir  ve Mahmut Bedir tarafından kuruldu.

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Taahhüt Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Korkutata tarafından kuruldu.

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Group İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Volkan Sadıkoğlu ve Muharrem Uygar Cesur ortaklığında kuruldu.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Tima Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!    

Tima Proje Taahhüt İnşaat Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tiryaki tarafından kuruldu.

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kökduman tarafından kuruldu.

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Orhan ve Mahmut Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Mases Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mases Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Yüksel, Mahmut Sezgin ve Sıtkı Öner ortaklığında kuruldu.

Mkae Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mkae Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkurtoğlu ve Mahmut Sırrı Koç ortaklığında kuruldu.

Hattaş İnşaat Mimarlık Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hattaş İnşaat Mimarlık Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Mahmut Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat şirketi Haberi

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat şirketi

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu. 


Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Konusu ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak ve bunun için gerekli araziler tahsis etmek ve başka şahıslara ait araziler üzerinde anahtar teslimi inşaatlar yapmak , taahhüt işlerinde bulunarak toplu konut yapmak ve yapılan inşaatları tek tek veya toplu olarak satmak. 2-Konusu ile ilgili her türlü Kanunlar ve mevzuat hükümleri dairesinde şirketin maksat ve mevzuuna giren işleri ile ilgili yerli ve yabancı sermaye ortaklar ile işbirliği yapabilir.Yeni iştirakler ve ortaklıklar kurabilir. Aynı mevzuu ile ilgili iştigal eden ortaklıkların aracılıkların aracılık yapmamak kayıt ve şartı ile...