29 / 04 / 2024

Mahmut Karabıyık yeni gimat gyo

Mahmut Karabıyık yeni gimat gyo

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Karabıyık Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Karabıyık Maden Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Karabıyık tarafından kuruldu.

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Yapı İnşaat Elektrik Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabıyık tarafından kuruldu.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Cahit Turhan: Yeni büyük projelere başlayacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Önümüzdeki günlerde yeni büyük projelere başlayacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum" dedi...

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Büyükçekmece Kumburgaz'a yeni okul!

Türk milli eğitime kazandırdığı sayısız okul sayesinde "Okulcu Hasan'' olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz'a yeni bir okul daha kazandırdı.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Yeni stadyumlar artık büyük olmayacak!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, ilk 10'a girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bundan sonra yeni stadyumları çok büyük yapmayacağız." dedi. 

Mahmut Karabıyık yeni gimat gyo Haberi

Mahmut Karabıyık yeni gimat gyo

Mahmut Karabıyık kimdir?
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1982'de mezun olan Mahmut Karabıyık, 1983'te avukatlık stajının ardından; yoğunluklu olarak ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında olmak üzere avukatlık yapıyor.

Mahmut Karabıyık aynı zaman da Torunlar GYO A.Ş.ve Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam...