20 / 05 / 2024

Mahmut Kerem Bilgin

Mahmut Kerem Bilgin

Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi, Ali Nuri Türker, Attila Türker, Leyla Yasemin Türker, Mahmut Kerem Bilgin ve Yasemin İhsan Türker tarafından 7 milyon 115 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Mahmut Nüvit Doksatlı kimdir?

Mimar Mahmut Nüvit kimdir? Mimar Mahmut Nüvit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mahmut Nüvit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mahmut Nüvit Doksatlı..

Kerem Şengezer kimdir?

Mimar Kerem Şengezer kimdir? Mimar Kerem Şengezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kerem Şengezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Kerem Şengezer...

Feridun Bilgin Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nda inceleme yaptı. 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılması planlanan havaalanı hakkında bilgi aldı.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'i yeniden inşa ettik!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İlçedeki gelişmeleri ve hizmetleri anlattı. Başkan Çelikcan Yüreğir'i yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Temel atma törenine Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu da katıldı...

Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesi’nde yapılacak Molla Mahmut Camii’nin temeli törenle atıldı.

Esenyurt Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesinde Molla Mahmut Camii temeline ilk harç döküldü. Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan tören programı protokol konuşmaları ile devam etti

Kerem Zengin Türkiye Karting Şampiyonası'nda 2. oldu!

33 yıllık deneyim güvencesiyle inşaat projeleri üretimine hizmet veren Evko Meot İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, 09-10 Mayıs tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası'nın RMC DD2 Kategorisi'nde 2. oldu!

Mahmut Çelikcan: Gerçek kentsel dönüşümü biz yapıyoruz!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'da 'Dönüşüm Devam Ediyor' programına katıldı.

Mahmut Karabıyık kimdir?

Hukukçu olan Mahmut Karabıyık, 1961’de Afyon – Sincanlı‘da doğdu. Ticaret hukuku, şirketler hukuku, banka ve sermaye piyasası hukuku, icra-iflas hukuku alanlarında uzman olan Karabıyık'ın özgeçmişi...

Kerem Göğüş: Orta Asya'da biz de varız

Göğüş Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı.

Mahmut Kerem Bilgin Haberi

Mahmut Kerem Bilgin

Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi, Ali Nuri Türker, Attila Türker, Leyla Yasemin Türker, Mahmut Kerem Bilgin ve Yasemin İhsan Türker tarafından 7 milyon 115 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 20 Mart'ta kurulan Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Ülke kalkınmasında yerli ve yabancı turist kaynağının üstün katkısı bulunduğu inancına dayalı olarak,anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korumasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğruda ve dolayısıyla turistik tesis,otelmotel,apart-otel....vb.tesis ve eklenti ünitelerini tümüyle veya bölümler halinde inşa etmek,kurmak,kiralamak veya kiraya vermek,işletmek,devir almak,devir etmek,satın almak, satmak ve 20.3.2013 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mutlu Türker Turizm Otelcilik Sanayi Anonim Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi, Eski Ankara Asfaltı Caddesi,...