06 / 05 / 2024

Mahmut Koca

Mahmut Koca

İdil Taahhüt İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Harç, Mahmut Koca tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da kuruldu.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Fahrettin Koca: Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,  "Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir." diye konuştu.

Fahrettin Koca: Salgın hastaneleri kalıcı olarak inşa edildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen salgın hastanelerinin kalıcı olarak inşa edildiğini söyledi...

Mahmut Dereli: Konut alıcıları yatırımlarından vazgeçmedi!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, koronavirüs salgının konut sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Mahmut Tanal'dan Kanal İstanbul ihalesi yorumu!

CHP Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ilk ihalesine çıkılmasına ilişkin, "İhalenin şimdi sırası mıydı?" dedi...

Mahmut Çelikus: Devlet kiracıların ödemelerine kolaylık getirmeli!

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına karşı işletmeler için alınması gereken önlemler konusunda yaptığı açıklamada, işletmelerin ay sonunda ödeyecekleri kira ödemelerine destek sağlanması gerektiğini belirtti…

Mahmut Geyik: Köylerdeki yapıların denetlenmesi gerekiyor!

Şehir Plancıları Odası Van Temsilci Yardımcısı Mahmut Geyik, İran'da meydana gelen, Van'da da hissedilen deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Geyik, can kaybının sebebinin köylerdeki evlerin dayanıksız kerpiç evler olması sebebiyle yaşandığını belirtti...

Koca Proje Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koca Proje Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli Alper Koca ve Ümmet Koca tarafından kuruldu.

Fahrettin Koca'dan şehir hastaneleri açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastaneleriyle ilgili olarak, "İhtiyaç duyduğumuz ve planladığımız hastane inşaatlarına hem genel bütçeden klasik yolla hem de kamu-özel iş birliği finans yöntemi ile devam etmemizin önünde halen bir engel bulunmamaktadır." dedi.

Fahrettin Koca: AOÇ arazisi kanunla tahsis edilebilir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Medipol Üniversitesine arazi tahsisi yapıldığı iddialarıyla ilgili "Asla, hiçbir şekilde bahsedilen konularla ilgili bakanlığım sonrası dönemde tahsis ve benzeri konuların hiçbiri olmamıştır." şeklinde konuştu.

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Mahmut Koca Haberi

Mahmut Koca

İdil Taahhüt İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Harç, Mahmut Koca tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


İdil Taahhüt İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...