15 / 05 / 2024

Mahmut Sedat Özkan biyografi

Mahmut Sedat Özkan biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Mahmut Sedat Özkan kimdir? İşte Mahmut Sedat Özkan...

İmar barışı fırsatçılarına dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'nun CHP'li üyesi Sedat Özkan, imar barışı fırsatçılara karşı yapılması gerekenleri anlattı...

Sedat Özkan: Asıl siluet ve imar krizi Boğaz’da!

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Çatalca Belediyesi'ne imar danışmanı geldi mi?

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın imar ile ilgili danışman getirdiği iddiası var ya hani gel şimdi ona bir cevap verelim. “Başkan İmar Danışmanı olarak getirdi” denilen kişi Sedat Özkan ismi aslında bizlere hiç yabancı değil.

Mahmut Aşmalı: ''Satışları artırdık 2015'e odaklandık''

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. Tek gerçekleştiremediğimiz hedef Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmalarımız oldu dedi.

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven İskelem İmalat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bülbül, Özkan Güneysu, Sedat Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Mahmut Övür: İpek Demiryolu Hattı bittiğinde ticaret devrimi olacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür bugün ki köşe yazısında Kars'ta değişimi, Kars'ta gelişimi ve eksiklikleri ele aldı. İşte Mahmut Övür'ün bugün ki köşe yazısı;

Mahmut Sefa Çelik: Gayrimenkul sektörü 2015'te yüzde 4 büyür!

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, 2014'ün Sinpaş Yapı için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2015'e de bu ivmeyi hiç kaybetmeden aynı hızla devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Mahmut Çelikus: AVM yasası 77 milyonun yasasıdır!

ESDER Başkanı Mahmut Çelikus, yeni AVM yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Meclis Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

6K Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

6K Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihad Türkmenoğlu, Timur Özkan, Bilal Kont, Mahmut Öztürk, Yusuf Zerin, Osman Coşkun tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mahmut Çelikcan'dan Büyükşehir hedefi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "' Eğer Adana'da Ak Partili dört belediye olarak başarılı olursak 2019' da Büyükşehir Belediyesi'ni almamamız için hiçbir neden yok " dedi.

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Mahmut Asmalı: Yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz!

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Asmalı, "MÜSİAD fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor.

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özkan Özlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Mahmut Sedat Özkan biyografi Haberi

Mahmut Sedat Özkan biyografi

Mahmut Sedat Özkan kimdir?

Belediye :  Küçükçekmece

Ad Soyad :  Mahmut Sedat Özkan

Parti :  CHP

Ünvan :  Meclis Üyesi

Doğum Yeri : Ağrı

Doğum Tarihi : 1959

Mesleği : Harita Mühendisi

Öğrenimi : Üniversite


Mahmut Sedat Özkan  biyografi

Mahmut Sedat Özkan, 1959 yılında Ağrı Doğubeyazıt doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Mühendisliği bölümü mezunudur. 


1983 yılında İstanbul Belediyesi, Bakırköy Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyeleri’nde Mühendis, Şef, Müdür Muavini, Müdürlük ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Mahmut Sedat Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer...