17 / 05 / 2024

mahmutbey icra

mahmutbey icra

Bağcılar Mahmutbey'de 299 metrekare alana sahip, 6 katlı apartman satılıyor...

İcra dosyaları arttı!

İzmir Adliyesindeki icra müdürlüklerine 2014 yılında gelen dosya sayısı, bir önceki seneye göre yüzde 112,2 oranında artarak 3 yıl önceki rakamlara yaklaştı.

Mahmutbey metro hattı Kabataş'a uzuyor!

Mecidiyeköy'ü Kabataş'a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi bu ay içinde yapılacak. Kabataş önce Mahmutbey'e, ardından da Bahçeşehir'e metro ile bağlanmış olacak...

Mahmutbey metrosu Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye başkanı Kadir Topbaş'ın "Her yerde metro, her yere metro" hedefinde en önemli aşamalardan biri daha gerçek oluyor, Mahmutbey metrosu Kabataş'a uzatılıyor...

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı Kabataş'a uzatılıyor. Mahmutbey-Mecidiyeköy hattının, bu ay içinde ihalesi yapılacak 6,5 kilometrelik yeni hat ile Kabataş'a uzatılacağı bildirildi.

İcra harçları 2015!

İcra işlemlerinde taraflardan talep edilen harçlar, 30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Harçlar Kanunu Genel Tebliği (Seri No:73) 'nde yer alıyor. İşte icra harçları 2015...

Mahmutbey Cadde Rezidans satış ofisi!

Cadde Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projedei dairelerin tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Mahmutbey Cadde Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 550 76 30.

Mahmutbey Cadde Rezidans adres!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Evleri 'nde yer alan daireler 110 metrekare alana sahip. Mahmutbey Cadde Rezidans adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Cadde Residence Mahmutbey!

Cadde Residence Mahmutbey projesinde 32 tane daire ve 3 tane dükkan yer alıyor. Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu projede 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı!

Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı kişiye özel tasarlanabiliyor. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri'nde 110 metrekareden oluşan daireler mevcut. İşte Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat listesi...

Cadde Rezidans Mahmutbey satılık!

Cadde Rezidans Mahmutbey satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 1.550 metrekare alan üzerine yayılan proje 2015 yılında teslim edilecek.

Cadde Rezidans Mahmutbey nerede?

Cadde Rezidans 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Daire fiyatlarının 260 bin TL'den başladığı projede 32 daire ve 3 dükkan bulunuyor. Peki Cadde Rezidans Mahmutbey nerede?

Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat listesi!

Cadde Rezidans projesine dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 32 tane daire yer alıyor. İşte Mahmutbey Cadde Rezidans fiyat listesi...

mahmutbey icra Haberi

mahmutbey icra

Bağcılar Mahmutbey'de 6 katlı apartman Bakırköy 4. Sulh Mahkemesi  Satış Memurluğu tarafından açık artırma suretiyle satılıyor.


966 bin TL olarak fiyat biçilen gayrimenkulün satışı, 5 Ekim 2012 günü 14.00'de Bakırköy Adliyesi 7. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.


Detaylı bilgi için