02 / 05 / 2024

Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı!

Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı kişiye özel tasarlanabiliyor. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.



Mahmutbey  Cadde Rezidans  ödeme planı öncesinde projeden bahsedelim. Daire alanlarının 110 metrekare olarak tasarlandığı proje Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. 


Güneşli Mahmutbey'de yükselen Cadde Rezidans projesinde 32 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.


Fiyatlarının minimum 260 bin TL, maksimum ise 310 bin TL olarak belirlendiği Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


10 katlı tek blok olarak inşa edilen Cadde Rezidans projesi 1.550 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje içerisinde kapalı otopark, açık otopark, çocuk oyun alanları, lobi, fitness merkezi bulunuyor.


Mahmutbey Cadde Rezidans ödeme planı

Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 120 ay vade yapılıyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. 


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön