06 / 05 / 2024

Mahmutbey Viyadüğü

Mahmutbey Viyadüğü

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Viyadüğü bölümünde yapılacak çalışma nedeniyle trafik akışı 21 Nisan'da 01.00-07.00 saatleri arasında aralıklarla kesilecek....

Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli projesinde 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor. İşte, Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları.

Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme seçeneği ve peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Mahmutbey Balance Güneşli Residence fiyatları!

Mahmutbey Balance Güneşli Residence'ta metrekare birim fiyatı 5 bin 700 TL + KDV'den başlıyor. Mahmutbey Balance Güneşli Residence'ta daireler 2016 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Kabataş-Mahmutbey metrosunda son durum ne?

18 istasyondan oluşan ve Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya, Beşiktaş-Mahmutbey arası 31.5 dakika dakikaya düşürecek olan Kabataş-Mahmutbey metrosunun Mecidiyeköy istasyonunda 2. etap inşaat çalışmaları başlıyor...

Balance Güneşli Mahmutbey fiyatlar!

Balance Güneşli Mahmutbey projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 700 TL + KDV'den başlıyor. Balance Güneşli Mahmutbey projesinde teslimlerin Mart 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Kocaeli Derince Viyadük Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı teknik personeli, D-100 Karayolu kuzey alternatif yolu üzerinde bulunan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Derince'ye yeni viyadük inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Derince Çenedağ Mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışması kapsamında viyadük direkleri inşa ediliyor

Kocaeli'de trafiği rahatlatacak viyadükler inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Kocaeli'de viyadük inşaatları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

3. Köprü'de 64 viyadüğün 29'u tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde 12 viyadük daha tamamlandı. Böylece viyadük inşaatının 5 kilometresi daha ulaşıma hazır hale geldi.

Livza Mahmutbey daire fiyatları 399 bin TL'den başlıyor!

Bağcılar Mahmutbey caddesinde Tesa Yapı tarafından 2015 yılının Nisan ayında inşaatına başlanan ve 2 blok halinde yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin liradan başlıyor.

Livza Mahmutbey fiyat listesi!

2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. İşte, Livza Mahmutbey fiyat listesi!

Livza Mahmutbey nerede?

Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen 2 blok halinde yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin liradan başlıyor. Peki, Livza Mahmutbey nerede?

Mahmutbey Viyadüğü Haberi

Mahmutbey Viyadüğü

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki TEM Otoyolu'nun Mahmutbey viyadüğünün bulunduğu kesimde, TEİAŞ 1. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından çalışma yapılacak. Bu nedenle TEM Otoyolu'ndaki çift yönlü trafik akışı kısa süreli kesilecek. 


Çalışmalar, 01.00-07.00 saatleri arasında 6 defa ve her defasında 15'er dakika olmak üzere trafiğin aralıklı olarak kesilmesi suretiyle yapılarak tamamlanacak. Çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve emniyet tedbirleri...