19 / 05 / 2024

Mahsun Haşimoğlu

Mahsun Haşimoğlu

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Ayder Yaylası kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşuyor!

Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyen aktaran Haşimoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında devam eden çalışmalar var. Ayder çok farklı bir yüze kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.

Gaziantep Haşim Bakbak Camisi açılıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’ne inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

İMO, Beyoğlu'ndaki bina çökmesinin ön raporunu hazırladı!

İMO İstanbul Şube Başkanı Suna, Beyoğlu ilçesinde geçen hafta bir binanın çökmesine ilişkin hazırlanan raporu basın mensuplarıya paylaştı...

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Alhamidioğlu Gayrimenkul Sanayi ve dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamidioğlu Gayrimenkul Sanayi ve dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ghassan AL Hamıdı, Nazıha Al Lolah, Mohammad Alhamıdı ve Maan Alhamnıdı ortaklığından  kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 16 Nisan'dan sonra hareketlendi!

Trio Yatırım Genel Müdürü Taşkın Haşemoğlu, gayrimenkul ve konut sektörüne ilişkin görüşlerini paylaştı. Haşemoğlu, sektörde hareketlilik yaşandığını belirtti.

Mahsun Haşimoğlu Haberi

Mahsun Haşimoğlu

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu. 


Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a- Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. b- Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek....