04 / 10 / 2024

Mahsuni Çolak

Mahsuni Çolak

Altan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Çolak, Nurettin Ekin Biter, Cem Savaş Yıldırım tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de Saip Çolak tarafından kuruldu.

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Altuğ Çolak tarafından kuruldu.

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Burak Çolak, Fatih Çolak ve Yavuz Bülbül ortaklığında kuruldu.

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlper Çolak tarafından kuruldu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artchıtecture Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Çolak ve Hatice Tuğba Büyükçapğar ortaklığında kuruldu.

Kripto paralar balon mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Ömer Faruk Çolak'ın 'Kripto parada havalar bozuldu' başlıklı yazısı...

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

İlaca yüzde 30-35 zam! 850 ilaç bulunamıyor!

Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı yaptığı açıklamada dün itibarıyla bazı ilaçlara yüzde 30-35 aralığında zam geldiğini belirtti. Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak ise tedarik edilemeyen ilaç sayısının 850’yi aştığını söyledi.

Uba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uba Desıgn Mimarlık Limited Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çolak tarafından kuruldu.

Mahsuni Çolak Haberi

Mahsuni Çolak

Altan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Çolak, Nurettin Ekin Biter, Cem Savaş Yıldırım tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Altan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...