24 / 07 / 2024

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Hn Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Nour Alsaleh ve Hassan Dıab ortaklığında Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Alsana Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsana Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi M. Nour Chekfah tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Bal Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bal Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Güren, Ahmad Salokha, M.Nour Chekfan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Samna Shamna Emlak ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Samna Shamna Emlak ve Turizm Limited Şirketi, Mohammad Nour Alramla Alshami tarafından 160 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mohamed Khalıl Badawı ve Shımaa Zanata Alıwa Baıumy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da  Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.


Mahy Nour Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul , arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya gibi konaklama, dinlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik...