28 / 04 / 2024

Mai Residence nerede

Mai Residence nerede

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız! 345 bin TL'ye!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede Fer Yapı imzası bulunuyor. Mai Residence Kartal projesinde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 345 bin TL'ye!

Fer Yapı imzası taşıyan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Mai Residence'ta ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Kartal Mai Residence ödeme planı!

Kartal Mai Residence ödeme planı kapsamında peşinatsız ve ara ödemesi konut sahibi olunabiliyor. Kampanya fırsatları devam eden proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence ödemeleri!

E-5 karayolu üzerinde inşa edilen ve Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Mai Residence ödeme planı kampanyası 31 Mart'a kadar geçerli olacak. İşte Kartal Mai Residence ödemeleri...

Mai Residence kampanyası!

Mai Residence kampanyası kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatları 350 bin TL'den başlayan proje Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde bulunuyor.

Mai Residence satış ofisi iletişim!

Mai Residence konut projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 35 ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mai Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mai Residence satılık daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence iletişim!

Fer Yapı imzası ile hayat geçirilen Mai Residence konut projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. Kartal Mai Residence iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mai Residence'ta 2. blokta teslimler Mart 2015'te!

2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde hem konut hem home office yer alıyor. Projede yer alan 2. blokta teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe Residence nerede?

Nidapark Seyrantepe projesinde daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor. Peki Nidapark Seyrantepe Residence nerede?

Evora İstanbul Residence nerede!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul Evleri'nde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Evora İstanbul Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Mai Residence adres bilgileri!

Mai Residence adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk blok tesliminin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanan Mai Residence projesinde 3 bin 500 liradan başlayan peşinatlar ödeniyor...

Fer Yapı Mai Residence resimleri!

Fer Yapı Mai Residence resimlerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İlk blok tesliminin 2015 yılının Mart ayında yapılması planlanan Mai Residence projesi 35 katlı ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor...

Mai Residence Kartal ödeme seçenekleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence Kartal projesi 35 katlı ve 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede toplam 213 konut yer alıyor. Mai Residence Kartal ödeme seçenekleri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Mai Residence Kartal'da yüzde 1 peşinatla! Taksit ödemeleri 1 yıl sonra!

Mai Residence Kartal projesinde yer alan daireler için ödemelerde yüzde 1 peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında taksit ödemeleri ise taşınınca yani 1 yıl sonrasında başlıyor.

Mai Residence adres bilgileri!

Mai Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje toplam 213 adet daireden meydana geliyor. Mai Residence adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...

Mai Residence ödeme seçenekleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 11 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.Proje 35 katlı ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor...

Mai Residence'ta taksitlerinizi ödemeye, evinizde otururken başlayın!

Toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence projesinde taksitler 1 sene sonra Eylül 2015'te ödenmeye başlıyor. Proje Kartal metro durağına 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Mai Residence nerede Haberi

Mai Residence nerede

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Sosyal alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılırken projede  24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor.


Toplam 213 konut ve 144 home...