03 / 05 / 2024

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bashar Bozou imzasıyla kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Gerçek Evim mağdurları haklarını arıyor!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim'in mağdurlarının hak arayışları devam ediyor. Firma nedeniyle mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar yaşadığı sıkıntılarını anlattı. 

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfi Aslan tarafından kuruldu.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

Hüma Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüma Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Pala tarafından kuruldu.

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bashar Bozou imzasıyla kuruldu.


Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...