07 / 05 / 2024

Majdı Mohammad A. Hariri

Majdı Mohammad A. Hariri

Maknoon Gayrimenkul Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majdı Mohammad A. Hariri tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Zeytinburnu, Topkapı Seyit Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Husseini Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdelrahim Mohammad A.Alhusaini tarafından kuruldu.

Emlakcore Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Emlakcore Emlak İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da A. Mohammad A. Alhourani tarafından kuruldu.

El Betul Danışmanlık Kırtasiye İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Betul Danışmanlık Kırtasiye İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eman Mohammad A, Shaymaa Farouk ve Taha Fathy Moha ortaklığında kuruldu.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Jannah Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannah Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.M.M tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Manarataba Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manarataba Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile K.Mohammad A Albakrı tarafından kuruldu. 

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamam Dabol, Manal Daboul, Abdulraheem Daaboul ve Mohammad Zıyad Daher ortaklığında kuruldu. 

Majdı Mohammad A. Hariri Haberi

Majdı Mohammad A. Hariri

Maknoon Gayrimenkul Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majdı Mohammad A. Hariri tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Maknoon Gayrimenkul Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve...