12 / 05 / 2024

Majed Mohamed R Ben Ghit

Majed Mohamed R Ben Ghit

Almego İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi, Majed Mohamed R Ben Ghit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Darwısh Abdelhay Solıman tarafından kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.H. Mansour, Ahmed K.A. Alnajjar ve Mohamed A.H. Aboumeghasab ortaklığında kuruldu.

Arnavut Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavut Emlak Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Siam tarafından kuruldu.

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasir Sidahmed Ömer, Taha Hasan, Yassir Mohamed Osman Shendi tarafından kuruldu. 

Vivakap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vivakap Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sıam tarafından kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Majed Mohamed R Ben Ghit Haberi

Majed Mohamed R Ben Ghit
Almego İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi, Majed Mohamed R Ben Ghit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Almego İnşaat ve Emlak Anonim Şirketi iş konusu; TİCARET a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar, binalar ve bu gibi gayrimenkul ve haklar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...