02 / 05 / 2024

Make Architects Yeraltı Ev

Make Architects Yeraltı Ev

Yeraltına inşa edilen evlere olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Londra'da inşa edilen çevre dostu ev de bunlardan biri

Bakırküre Architects’ten mutlu ve verimli ofisler!

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre liderliğindeki Bakırküre Architects, Y kuşağının ve arkadan gelen Z kuşağının beklentilerini de analiz ederek, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlara entegre olmuş ofisler tasarlıyor…

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Iglo Architects'e iF Design Awards'tan ödül!

Iglo Architects, ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası tasarımıyla iF Design Awards'tan ödül aldı. Münih’te gerçekleşen ödül töreninde tasarıma “Ofis/Endüstri Yapıları” kategorisinde ödül verildi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Space Architects & Designers Avrupa’dan ödülle döndü!

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Make Architects Yeraltı Ev Haberi

Make Architects Yeraltı Ev

İngiltere'de Make Architects tarafından tasarlanan ev, çimenlerin arasına bırakılmış bir çiçek şeklinde inşa edilmiş.



İngiltere'nin kuzeybatısındaki ilk sıfır karbon emisyonu ve enerji tüketimine sahip ev, enerjisini rüzgar tribünü ve fotovoltaic panellerle karşılıyor.


Tek katlı modern evde, dört yatak odası...